Gratis verzending vanaf €20

Liefde voor letters en lezen genomineerd voor Onderwijs boek van het jaar!


Liefde voor letters en lezen genomineerd voor Onderwijs boek van het jaar!

Het boek Liefde voor letters en lezen is door de Landelijke Beroepsgroep Begeleiders Onderwijs (LBBO) genomineerd voor Onderwijs boek van het jaar 2019! Dat heeft LBBO deze week bekendgemaakt. Stemmen kan tot 27 maart aanstaande.

Liefde voor letters en lezen behoort volgens de LBBO tot de twaalf meest aansprekende boeken van afgelopen jaar. In het boek staat de doelgerichte stimulering van geletterdheid bij kinderen tussen 0 en 7 jaar centraal. Het beoogt als inspiratiebron een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van geletterdheid en daarmee de kans op laaggeletterdheid te verkleinen.
 

Groot probleem
Laaggeletterheid is nog altijd een groot probleem. Nederland telt momenteel 2,5 miljoen laaggeletterden en 1 miljoen digibeten. Zij functioneren niet goed binnen onze huidige samenleving. Nog steeds loopt ten minste een op de tien kinderen en jongeren het risico als laaggeletterde de maatschappij te betreden.

Stem voor 28 maart!
Breng voor 28 maart uw stem uit via deze link.  In het voorjaar wordt het winnende boek bekendgemaakt.  Onder de stemmers wordt de complete shortlist verloot.

Over LBBO
LBBO is de overkoepelende organisatie voor de beroepsgroepen van intern begeleiders, ambulant begeleiders, gedragsspecialisten, jonge-kind specialisten, specialisten begaafdheid en beeldbegeleiders in het onderwijs.

Bestel hier Liefde voor letters en lezen


14-02-2020