Gratis verzending vanaf €20

Wonderlijke wazigheid 7e druk | Nu met nog uitgebreidere hoofdstukken met adviezen


Wonderlijke wazigheid 7e druk | Nu met nog uitgebreidere hoofdstukken met adviezen

Omdat er nog geen boek voor jongeren en jongvolwassenen met ADD is, besloot Tirtsa Ehrlich, GZ-psycholoog met veel ervaring op het gebied van AD(H)D, het te schrijven. Wonderlijke wazigheid beschrijft wat ADD is, gaat in op de behandeling, geeft tips en trucs voor het dagelijks leven thuis en op school zowel voor jongeren en hun ouders als voor docenten. Er is praktische informatie over onderwerpen als ADD en werken, humor, een rijbewijs halen, de liefde, alcohol en drugs, die prettig leesbaar is door de afwisseling met ervaringsverhalen en tips.

  • Nu met nog uitgebreidere hoofdstukken met adviezen voor docenten en ouders.

Jongeren vanaf 12 jaar, met of zonder diagnose, docenten, ouders en andere familieleden kunnen na het lezen van dit boek goed uitleggen dat ADD niet hetzelfde is als ADHD, en vooral vertellen wat het wel is en hoe je ermee om kunt gaan.

Over de auteur
Tirtsa Ehrlich werkt als gezondheidszorgpsycholoog (specialistische polikliniek in ADHD en ASS) en heeft zich de laatste 15 jaar gespecialiseerd in de diagnostiek en behandeling van kinderen met ADHD en de begeleiding van hun ouders. Eerder schreef zij onder andere Zo snel als een...

Ook vertaalde zij recent het boek Omgaan met ADHD op school.

Wat anderen zeggen over het boek
“Wonderlijke wazigheid beschrijft wat ADD is, gaat in op de behandeling, geeft tips en trucs voor het dagelijks leven thuis en op school, zowel voor jongeren en hun ouders als voor docenten. Er is praktische informatie over onderwerpen als ADD en werken, humor, een rijbewijs halen, de liefde, alcohol en drugs. En heel fijn, die informatie is prettig leesbaar door de afwisseling met ervaringsverhalen en tips."

"Ik heb een zoon met zeer duidelijk ADD, zonder enige hyperactiviteit. Hij kreeg steeds boeken aanbevolen voor ADHD en ADD, maar haakte af bij het stukje hyperactiviteit. Dit boek hebben we van A tot Z gelezen en was zó herkenbaar! Heel blij dat er zo'n duidelijk onderscheid is en zoveel herkenbare dingen in staan. De tips zijn ook geweldig!"

Lees hier meer en bestel het boek. 

 


24-09-2020