Gratis verzending vanaf €20

Auteur van boek Partners door dik en dun bij NPO Radio 1: “Hoe houd je de relatie goed als er een kindje wordt geboren?”


Auteur van boek Partners door dik en dun bij NPO Radio 1: “Hoe houd je de relatie goed als er een kindje wordt geboren?”

Marieke Lips was vanochtend te gast bij NPO Radio 1. In het programma Spraakmakers vertelde zij over het nieuw boekje Partners door dik en dun. Lips schoof samen met Andre Rouvoet aan in de studio. De voorzitter van de koepelorganisatie GGD’en is blij met het nieuwe boekje, dat ouders helpt om de partnerrelatie goed te houden als er een kindje wordt geboren. “Ik zou het heel erg toejuichen als het boekje verspreid gaat worden onder consultatiebureaus”, aldus Rouvoet op NPO Radio 1.

In Partners door dik en dun vinden ouders achtergrondinformatie en tips om hun partnerrelatie goed te houden. Ook staan er tips in die ouders samen kunnen doen, zodat ze - naast de zorg voor hun kindje - leuke momenten met elkaar als partners beleven.

‘Besluit met muisjes’
Het boekje is geschreven in het kader van ‘Besluit met muisjes’, een preventief programma van de Vereniging Nederlandse Gemeenten (VNG). Diverse ouderstellen en professionals hebben meegedacht over de inhoud van het boek.

Eerste exemplaar  
Woensdag 23 september jongstleden nam Rouvoet het eerste exemplaar in ontvangst. Hij deed dat op het 5e Echtscheidingscongres. Op het congres stonden Lips, die samen met Lianne van Lith boekje schreef, stil bij het feit dat er net zoals bij een kindje geen handleiding wordt meegeleverd, is er ook geen handleiding over hoe je als ouders met elkaar omgaat.

Het volledige fragment is te luisteren via de website van NPO Radio 1.

Lees hier meer en bestel het boek. Bij grote afnames gelden interessante kortingen.


24-09-2020