Gratis verzending vanaf €20

Week van de Werkstress 2020: Blijf in balans!


Week van de Werkstress 2020: Blijf in balans!

Het zijn bijzondere tijden. De werkloosheid stijgt. De onzekerheid neemt toe. Meer dan een miljoen mensen loopt jaarlijks het risico op een burn-out. Hoe ga jij hiermee om? Levert het je stress op of houd je juist energie over? Alles draait om balans. Heb jij grip op de situatie? Of is het tijd voor een reset om opnieuw de balans te vinden? Tijdens de Week van de Werkstress staan we stil bij tools om de balans te vinden en te behouden. Hieronder een boekenoverzicht om meer balans te vinden: 

Nooit meer burn-out!
In drie stappen leren genieten van werk en leven
Anita Roelands

€ 23,00  |  ISBN 9789088507519  |  152 pagina's

Hondsmoe, angstig, trillerig, hyperactief. Vage lichamelijke klachten. Herkenbaar? Het zijn tekenen van burn-out: die staat van zijn waarbij de stresshormoonbalans grondig is verstoord door langdurige roofbouw op lichaam en geest. Tijd en rust zijn belangrijke voorwaarden voor een begin van herstel. Maar alleen met gerichte actie kom je er werkelijk bovenop.

Nooit meer burn-out! beschrijft de drie stappen waarmee je je stresshormoonbalans kunt herstellen en de fysieke gevolgen de kop in kunt drukken. Daarbovenop geeft het boek handvatten om terugval en/of een nieuwe burn-out te voorkomen.

Lees meer & bestel

Mindset, 10e druk
Verander je manier van denken om je doelen te behalen
Dr. Carol S. Dweck

€ 26,00  |  ISBN 9789088508097  |  332 pagina's

Wereldwijd meer dan 1,8 miljoen exemplaren verkocht!

De wereldberoemde psychologe Carol Dweck van Stanford University heeft, na tientallen jaren onderzoek naar prestatie en succes, een baanbrekend begrip ontdekt: de kracht van onze mindset.

Carol Dweck legt in dit boek over Mindset uit dat het niet alleen onze vaardigheden en talenten zijn die voor succes zorgen, maar ook onze statische of op groei gerichte mindset.

Lees meer & bestel

Angst overwinnen
Geen zorgen meer, versla stress & voel je weer gelukkig
Nik Speakman & Eva Speakman

€ 25,00  |  ISBN 9789088509490  |  240 pagina's

Nik en Eva Speakman hebben duizenden mensen geholpen een gelukkiger leven te leiden zonder angst.

Angst overwinnen kan je bevrijden van de emotionele en fysieke last van leven met angst. Of het nu gaat om vliegangst, spinnenfobie, andere fobieën, sociale angst, paniek aanvallen, ziektevrees, posttraumatische stress of een andere angststoornis; in dit boek komen ze allemaal aan bod. En leer je de vaste denkpatronen en gewoonten van angst te doorbreken en overwinnen.

Lees meer & bestel


18-11-2020