Gratis verzending vanaf €20

9e geheel herziene druk 2020 | Praten doe je met zijn tweeën


9e geheel herziene druk 2020 | Praten doe je met zijn tweeën

Deze herziene uitgave van het klassieke boek van het Hanen Centre is een ‘must’ voor ouders, logopedisten, taal-spraakpathologen en andere deskundigen die werken met of zorgen voor jonge kinderen met een vertraagde taalontwikkeling. 

Nieuw (o.a.):

  • vijf belangrijkste taalstrategieën om je kind te helpen zijn doel te bereiken;
  • communicatie- en taaldoelen voor elke fase, zodat je (snel) vooruitgang boekt; 
  • nieuwe geheugensteun: ‘Kort en krachtig, niet te snel – ik laat zien wat ik vertel’.

    Enkele belangrijke wijzigingen: 
  • alle taalvoorbeelden onder de loep genomen en aangepast aan de Nederlandse taalontwikkeling
  • vernieuwde checklist Communicatieve ontwikkelingsfase;
  • aangepaste informatie rond meertaligheid.

Praten doe je met z’n tweeën, dat gebruikt wordt door duizenden ouders en deskundigen over de hele wereld, geeft diepgaande informatie over hoe ouders hun kind tijdens dagelijkse activiteiten en interacties kunnen helpen bij het verbeteren van zijn communicatie- en taalvaardigheden. Dit prachtig geïllustreerde boek is van onschatbare waarde voor ouders van kinderen die nog in de vroegste fase van hun communicatieve ontwikkeling zitten tot kinderen die al in korte zinnetjes praten.

Praten doe je met z’n tweeën laat ouders zien hoe je met je kind plezier kunt hebben, terwijl je tegelijkertijd bezig bent met het vergroten van zijn zelfvertrouwen en motivatie om te communiceren. Het geeft ouders ook concrete aanwijzingen om hun eigen manier van praten aan te passen, zodat wat ze zeggen past bij de interesses en communicatievaardigheden van hun kind. Dit boek bevat zowel eenvoudig te gebruiken checklists die ouders helpen de huidige fase van communicatie van hun kind vast te stellen als richtlijnen voor het kiezen van de daarbij passende communicatiedoelen.

Lees hier meer & bestel! 


23-11-2020