Gratis verzending vanaf €20

Nieuw | De boodschap van de vogel. Kindermeditaties


Nieuw | De boodschap van de vogel. Kindermeditaties

Een veel voorkomende klacht van kinderen is dat ze een te vol hoofd hebben. Er zit spanning in hun lijf en vaak komen deze kinderen ook moeilijk in slaap. De verhalen uit De boodschap van de vogel helpen deze groep en brengen rust in hun volle hoofd. 

“Als je heel stil bent, hoor je in de verte je naam. Luister maar... Daar, daar zie je ineens een prachtige, paarsroze vogel tevoorschijn komen. De vogel klappert met haar vleugels en ziet er adembenemend mooi uit. De veren lijken zo zacht als fluweel en haar ogen zijn de liefste ogen die je ooit gezien hebt. De vogel strijkt naast je neer. Ze heeft een boodschap voor je. Luister maar…”

Lees meer & bestel De boodschap van de vogel.

Uit eigen ervaring
Marieke Martens-Volmer (1972) is inmiddels tien jaar kindercoach. Voordat ze haar eigen kindercoachpraktijk begon, werkte ze als docent en trainer in het onderwijs, de kinderopvang en de jeugdhulpverlening. In haar praktijk treft ze bijzondere kinderen met bijzondere (hulp)vragen. Die vragen heeft Marieke onder meer met meditatie begeleid. Een aantal van die verhalen, die ook te beluisteren zijn via podcast, is nu gebundeld in De boodschap van de vogel. Voor Marieke een droom die uitkomt.

Lees meer & bestel De boodschap van de vogel.
 


14-01-2021