Gratis verzending vanaf €20

VIDEO | Hardlopen onverminderd populair, maar blessures liggen op de loer


VIDEO | Hardlopen onverminderd populair, maar blessures liggen op de loer

Veel binnensport-clubs zijn leden verloren door de coronacrisis. Dat meldde RTL Nieuws deze week. Daarentegen raken steeds meer Nederlanders besmet met het ‘hardloopvirus’. Bijna twee miljoen Nederlanders lopen wekelijks een rondje. Looptrainers zijn hard nodig om sporters in groepen of persoonlijk te begeleiden, want blessures liggen op de loer. Maar hoe geef je nu een goede hardlooptraining? Maarten Faas, auteur van Hoe word ik een goede hardlooptrainer, legt het uit in een korte video. 

 

Boeken over hardloopboeken 

Hoe word ik een goede hardlooptrainer?
Didactiek van effectieve duurlooptraining
Maarten Faas
€ 12,95  |  ISBN 9789085601203  |  72 pagina's

Dit boekje geeft didactische richtlijnen hoe je een goede looptraining geeft. Veel trainers en trainers in opleiding kunnen zich verbeteren op vaardigheden van les- en instructiegeven, goed organiseren en positief begeleiden. Ook verkrijgbaar via IBOOKSTORE, AMAZON, PLAY BOOKS & KOBO. 

Lees meer & bestel! 

Heerlijk hardlopen
Theorie en praktijk van goed gedoseerde duurlooptraining
Maarten Faas
€ 16,50  |  ISBN 9789088508417  |  136 pagina's

Maarten Faas schreef dit boek voor sporters die zich willen verdiepen in het hoe en waarom van duurlooptraining. Wat zijn de werkzame factoren in de duurlooptraining? Wat weten we uit onderzoek over hardlopen? Hoe passen we dat toe? 

Lees meer & bestel!


21-05-2021