Gratis verzending vanaf €20

'De achterkant van het onderwijs' genomineerd voor Beste Onderwijsboek van 2021. Stem nu en win!


'De achterkant van het onderwijs' genomineerd voor Beste Onderwijsboek van 2021. Stem nu en win!

De achterkant van het onderwijs is door de LBBO genomineerd voor Beste Onderwijsboek van 2021. De LBBO is de overkoepelende organisatie voor de beroepsgroepen van intern begeleiders, ambulant begeleiders, gedragsspecialisten, jonge-kindspecialisten, beeldbegeleiders, specialisten begaafdheid en zelfstandig begeleiders in het onderwijs. De shortlist is samengesteld door de redactie van vakblad Beter Begeleiden. 

Stem voor 14 maart en maak kans op een groot boekenpakket. 

Over de verkiezing 
De verkiezing voor Onderwijsboek van het jaar wordt jaarlijks georganiseerd door LBBO. De Landelijke Beroepsgroep Begeleiders in het Onderwijs (LBBO) richt zich op alle begeleiders in het voorschoolse-, primair-, voortgezet-, midden- en hoger beroepsonderwijs.

Over het boek
In De achterkant van het onderwijs wordt de thuiszittersproblematiek in kaart gebracht en vervolgens van verschillende kanten belicht. Zorgcoördinatoren en onderwijsinspectie komen aan het woord, en vooral ook jongeren die zelf deze moeilijke route hebben afgelegd, met vaak een positieve uitkomst. Hoe hebben zíj het thuiszitten en de hulpverlening daaromheen ervaren? Uit deze interviews wordt duidelijk wat werkt en wat niet.

De lessen en tips voor jongeren, hun ouders, scholen, hulpverleners en gemeentes kunnen handvatten bieden voor de discussie rond en verdere aanpak van dit onderwerp. 

Lees meer & bestel!

Klik hier om te stemmen! 

 

GERELATEERDE TITELS

 


18-02-2022