Gratis verzending vanaf €20

NIEUW | Onze kinderen zijn anders. Liefde en chaos in een bijzonder gezin


NIEUW | Onze kinderen zijn anders. Liefde en chaos in een bijzonder gezin

Wat als het noodlot toeslaat? Christel, een optimistische stralende vrouw met een enorme levenskracht, vertelt in dit aangrijpende en ontroerende boek over haar uitzonderlijke gezin. De jongste drie van haar vier kinderen zijn verstandelijk beperkt en autistisch. Hierdoor ontstaat een chaotische en onzekere situatie. Uiteindelijk blijken zij het zeldzame syndroom van Cohen te hebben.

Eerlijk en kwetsbaar schrijft deze moeder over de invloed die haar drie speciale kinderen hebben op haar relatie, haar gezin en hun omgeving. Christel verliest zichzelf niet in wrok, verdriet of in een slachtofferrol. Met haar verhaal toont ze aan hoe hoop en onvoorwaardelijke liefde de teleurstellingen en tegenslagen overwinnen en uiteindelijk het leven verrijken.

Herkenning
Onze kinderen zijn anders is een persoonlijk verhaal van een vrouw, moeder en echtgenote. Het boek biedt herkenning voor ouders die een ‘handicap’ overkomt. Voor specialisten, zorgverleners (in opleiding), instellingen en instanties biedt dit boek inzicht in het proces dat verwanten van hun cliënten doorstaan. Leerkrachten in het speciaal onderwijs krijgen een kijkje achter de schermen over de thuissituatie van hun leerlingen. 

Boek bestellen? Klik hier!

Bekijk hier het inkijkexemplaar


30-05-2022