Gratis verzending vanaf €20

Zijn mannen en vrouwen vreemde wezens voor elkaar?


Zijn mannen en vrouwen vreemde wezens voor elkaar?

Mannen redeneren simpel en rechtlijnig, vrouwen halen bij elk onderwerp er van alles en nog wat bij. Mythe of mogelijkheid? Feit is dat er tussen de sexen flinke verschillen zijn, maar gelukkig nog meer overeenkomsten.  Leren ontdekken van die verschillen en het in communicatie kunnen hanteren is kennis die ieder voor zich wel zou willen hebben. 

Deze week is de 6e herziene druk uitgebracht van De schoonheid van verschil. 

Het boek geeft een diepgaand inzicht in de wijze waarop mannen en vrouwen functioneren en in de betekenis daarvan voor het aangaan van relaties. Waarom homoseksuele relaties tussen mensen daadwerkelijk relaties zijn en niet een uiting van seks. Het kan houvast geven in het begrijpen van relaties tussen mannen en vrouwen. Daarbij ontstaat een diep respect voor de eigenheid van mensen en wordt de schoonheid van het verschil duidelijk.

Dit boek is bedoeld voor mannen en vrouwen die tot een beter begrip van elkaar willen komen in hetero- en homoseksuele relaties. Voor relatietherapeuten kan het een houvast bieden, waardoor zij de partners in een relatie allebei tot hun recht laten komen en in hun waarde laten.

Het boek is in een Nederlandse en Engelse editie: kijk op deze website!


20-09-2018