Gratis verzending vanaf €20

Laagdrempelige webinars door Martine Delfos voor opvoeders


Laagdrempelige webinars door Martine Delfos voor opvoeders

MDIC (Martine-Delfos-In-Contact) organiseert onder de naam “MIGMO” een reeks webinars om in gesprek te gaan met ouders/opvoeders onder de begeleiding van Joan van Duyn. Omdat vaders soms net tegen andere gedachten en vragen aanlopen in de opvoeding van kinderen met een atypische ontwikkeling, wordt een vaderversie van MIGMO georganiseerd in december onder de naam “MIGPA”, Martine in gesprek met vaders/papa’s onder begeleiding van Paul Stoffer. In geval van voldoende belangstelling wordt MIGPA een terugkerend aanbod.

 

MIGMO is een maandelijks georganiseerd Webinar voor ouders/opvoeders van kinderen met autisme/atypische ontwikkeling. De werkvorm is een interactief Webinar van twee uur waarbij de vragen van ouders/opvoeders centraal staan.

Het initiatief om online bijeenkomsten te houden waar ouders vragen kunnen stellen aan Martine Delfos komt van Joan van Duyn (ouder) :

Na het persoonlijke consult met Martine Delfos ging ik vol vertrouwen en geïnspireerd naar huis. “Deze zienswijze en informatie gun ik alle ouders !”, was mijn eerste gedachte. Daarom heb ik Martine benaderd met het idee om online bijeenkomsten te organiseren om zoveel mogelijk ouders te kunnen bereiken. De insteek is: laagdrempelig, praktisch en interactief. Ik hoop dat ook jij als ouder geïnspireerd raakt door haar visie op autisme/atypische ontwikkeling en dat onze kinderen er baat bij mogen hebben.

Informatie via de website

 

Martine Delfos publiceert tientallen boeken: kijk hier voor een titeloverzicht

Kijk op deze pagina voor de complete catalogus


18-11-2022