Gratis verzending vanaf €20

Voorkom uitval van werknemers en maak werk van amplitie


Voorkom uitval van werknemers en maak werk van amplitie

Medewerkers vielen bij bosjes neer en de werksfeer was ongezond. Het ongekende succes van De Wereld Draait Door had een keerzijde. Dat maakte de Volkskrant afgelopen zaterdag bekend. Hoe zorg je ervoor dat medewerkers niet ziek uitvallen en met plezier naar het werk gaan? Werken aan amplitie. De toepassing van positieve organisatiepsychologie geeft hier antwoord op.


Amplitie is waar het allemaal om draait: het versterken van het welbevinden en het functioneren van medewerkers, schrijven Yrenee Koen en Seline van Keulen. Zij zijn de auteurs van Werken aan amplitie.

Werken aan amplitie blijkt enorm waardevol, zowel voor medewerkers als vanuit bedrijfseconomisch perspectief. Het leidt tot meer plezier en motivatie, minder verzuim, minder verloop en meer productiviteit en innovatie. Ook draagt het bij aan betere dienstverlening, meer klanttevredenheid en hogere omzet.

“Dit boek is een must-read voor iedereen die geïnteresseerd is in de vraag hoe organisaties hun mensen kunnen laten groeien en bloeien."
- Prof. dr. Wilmar Schaufeli, Hoogleraar Arbeids- en Organisatiepsychologie.

Lees meer & bestel hier Werken aan amplitie

Bekijk hier het inkijkexemplaar 


25-11-2022