Gratis verzending vanaf €20

Geef betekenis aan het menselijk leven op belangrijke transformerende momenten


Geef betekenis aan het menselijk leven op belangrijke transformerende momenten

In Spirit is voor iedereen die op zoek is naar zingeving, inzicht, liefde, hoop, stilte en reflectie. In inspirerende verhalen en bespiegelingen over het leven wordt de lezer weggedragen uit de dagelijkse gedachten en teruggebracht naar het diepere zelf, de levenskern, het eigen zijn. De natuur speelt hierbij een belangrijke rol. Als levendige kracht, metafoor en opening naar bewustwording.

Het boek biedt tevens coaches, psychologen en therapeuten handvatten voor reflectie en gesprek. Het brengt inspiratie voor mindfulness en meditatielessen en kan worden ingezet bij wandel- en natuurcoaching. Ook wordt het gebruikt om betekenis te geven aan gebeurtenissen als geboorte, huwelijk en afscheid.


Waarom is het boek geschikt voor uitvaarten en afscheid? Dit zegt Bouwman er zelf over:
''Veel rituelen in het leven worden omringd met woorden. Dat is niet voor niets. Woorden kunnen betekenis verlenen aan de indringende gebeurtenissen - of het nu verdrietige of vrolijke zijn - die in ieder mensenleven voorkomen. In het boek staan diverse verhalen, bespiegelingen en reflecties die voor verschillende levensrituelen in te zetten zijn en zo betekenis geven aan het menselijk leven op belangrijke transformerende momenten.''

Recensie
Beitske Bouwman voelt het leven in al haar dimensies en brengt dit prachtig tot uitdrukking in deze bundel. Heerlijk om je te laten vangen door haar wijze woorden -of net die ene zin waar je blik op valt - en die weer een tijdje met je mee te dragen. Ik maak dankbaar gebruik van haar doorleefde taal om mensen op een diepere laag te raken in mijn intuïtief leiderschapsprogramma’s. 

Jolien Slavenburg, directeur Kernzaken

Auteur: Beitske Bouwman & Karst-Janneke Rogaar | € 22,50  |  ISBN 9789085601333  |  144 pagina's

LEES MEER & BESTEL


28-11-2022