Gratis verzending vanaf €20

Luistertip Change Agents Podcast: Marko Kuijten over consuminderen en de-marketing


Luistertip Change Agents Podcast: Marko Kuijten over consuminderen en de-marketing

Nastreven van oneindige groei en consumeren gaan hand in hand met elkaar. Het is vervolgens de taak van marketeers om ervoor te zorgen dat mensen blijven kopen.

Marco Kuijten, auteur van de boeken Marketing in de nieuwe economie en het nieuwe boek Consumens (uitsluitend verkrijgbaar als e-book), neemt ons in een nieuwe podcast-aflevering van Change Agents Podcast mee in de wereld van de-marketing. Kuijten is naast auteur ook docent/onderzoeker bij Avans Hogeschool.

 


Over de podcastserie
In deze podcastaflevering interviewt Matthijs Bobeldijk Change Agents over hoe zij vanuit hun baan of (sociale) onderneming de wereld een stukje mooier maken. Kuijten was te gast in de vierde aflevering. Beluister hier de podcast

Boeken van Marko Kuijten
 

Consumens
Een gelukkiger leven door minder te consumeren

Marco Kuijten

€ 9,90  |  E-ISBN 9789461540577  144 pagina's

In deze zoektocht naar de rol van consumptie in onze levens zitten antwoorden over hoe het anders kan. Tezamen met deze antwoorden biedt dit boek hoop en houvast om zelf te kunnen bouwen aan een mooie toekomst. In een vlammend, prikkelend en inspirerend betoog wordt de lezer uitgedaagd over hoe we onze levens óók kunnen leiden. Over welke keuzes men kan maken en wat de mogelijke gevolgen daarvan zullen zijn.

Lees meer & bestel Consumens

Marketing in de nieuwe economie
Handleiding voor het creëren van échte waarde

Marco Kuijten

€ 26,90  |  ISBN 9789085601142  |  224 pagina's

In Marketing in de nieuwe economie legt Marco Kuijten de link tussen onze opvattingen over de economie en het werk van de marketeer. De opkomst van de nieuwe economie heeft het economieonderwijs op hogescholen en universiteiten al beïnvloed, nu is het tijd voor het marketingonderwijs. Marketingstudenten leren te weinig over de rol die marketing speelt in de maatschappij. Maar vergis je niet! Dit boek is geen economieboek. Het gaat over marketing en haar taak: het creëren van waarde.

Het boek is gericht op hbo-studenten en young professionals die invulling willen geven aan hun werk als marketeer in een nieuwe economie.

Lees meer & bestel Marketing in de nieuwe economie


23-12-2022