Gratis verzending vanaf €20

NIEUW | Lobbyist van Zeeland


NIEUW | Lobbyist van Zeeland

Bijna negen jaar lang was Milos Labovic lobbyist van Zeeland in Brussel. Hij begon als absolute beginner en ging weg als een van de bekendste lobbyisten van Brussel. Hij handelde als lobbyist enorm on-Zeeuws en werd tegelijkertijd meer Zeeuw dan hij ooit van plan was geweest. Hij kende noch Brussel, noch Zeeland, maar vertrok in 2017 als ambassadeur van beide.


In Lobbyist van Zeeland vertelt Milos Labovic over zijn kennismaking met zowel Zeeland als Brussel. Hij doet een boekje open over zijn lobbydossiers en spreekt openhartig over zijn successen en zijn falen. Via humoristische, persoonlijke anekdotes en zorgvuldige reconstructies krijgt de lezer een uniek inzicht in hoe het is om voor een kleine provincie te vechten in de hoofdstad van Europa. Zijn verhaal verweeft politieke geschiedschrijving met persoonlijke indrukken en een flinke scheut humor en zelfspot.

'Geen blunder of anekdote weggelaten & ode aan Zeeland en Brussel' 
We zien hoe Labovic in 2007 als onzekere en onervaren maar leergierige lobbyist zijn opwachting maakt in Brussel om zich op te werken tot de hoogste regionen van de EU-bubbel. Geen blunder of persoonlijke anekdote wordt weggelaten. De herinneringen van Labovic laten zich lezen als een persoonlijk verhaal van een Brusselse insider, als handboek voor toekomstige lobbyisten en als een onverbloemde ode aan Zeeland en Brussel.

Met een voorwoord van Karla Peijs en een nawoord van Han Polman.

Bestel hier direct Lobbyist van Zeeland

Bekijk hier het inkijkexemplaar


05-01-2023