Gratis verzending vanaf €20

Nieuwe luisterversies: gratis download


Nieuwe luisterversies: gratis download

Sinds vandaag zijn er bij vier kinderboeken van Martine Delfos luisterversies toegevoegd.

Na inloggen op de desbetreffende boekpagina, zijn de MP3's te beluisteren en/of te downloaden.

Mooi om het boek samen met het kind op die manier te beleven. Martine heeft de boeken zelf ingesproken!

 

Het gaat nu om de titels

Lotte en de beer 
Lotte en de beer is bedoeld voor kinderen die het praten pas laat ontwikkelen (taalontwikkelingsstoornis), voor kinderen die niet tegen iedereen kunnen praten (selectief mutisme), voor kinderen die de klanken moeilijk kunnen produceren (taalproductiestoornis), voor extreem verlegen kinderen, voor stille en gesloten kinderen en voor alle kinderen die angst voor praten in het algemeen hebben.
swpbook.com/boeken/14/boeken-voor-kinderen-tot-12-jaar/2328/lotte-en-de-beer
 
Merel is bang
Merel is bang is een therapeutisch verhaal voor kinderen van ongeveer 5 tot 10 jaar. Het is bedoeld voor kinderen die erg angstig zijn. Het kan ook als voorlichtingsboek gebruikt worden om kinderen duidelijk te maken hoe angst werkt en wat je eraan kunt doen. Dit boek is een hulpmiddel om de problematiek uit te leggen en bespreekbaar te maken.
swpbook.com/boeken/14/boeken-voor-kinderen-tot-12-jaar/2310/merel-is-bang


Het jongetje Robbert
In het boek gaat de verteller in gesprek over Robbert en legt uit wat er aan de hand is en wat Robbert kan doen om zijn leerangst kwijt te raken. Het jongetje Robbert is geschreven voor kinderen in de leeftijd van 5 tot 8 jaar die moeite hebben om naar school te gaan, omdat ze leerangst hebben. Het is bedoeld om de problematiek bespreekbaar te maken en te helpen overwinnen.

Het is voor kinderen, hun ouders, en voor leerkrachten en professionals in de zorg.
swpbook.com/boeken/14/boeken-voor-kinderen-tot-12-jaar/2360/het-jongetje-robbert

Oline het olifantje
Oline het olifantje is een therapeutisch verhaal voor kinderen van 4 tot ongeveer 10 jaar. Het voorlezen van het verhaal biedt ouders en hulpverleners de mogelijkheid met jonge kinderen in gesprek te komen over de verslaving van hun ouder(s) en de uithuisplaatsing.
swpbook.com/boeken/14/boeken-voor-kinderen-tot-12-jaar/2528/oline-het-olifantje

  • Bovenstaande titels zijn te koop als gedrukt boek (en dan gratis het e-boek en de gesproken versie erbij) of als e-boek alleen.

16-02-2023