Gratis verzending vanaf €20

SWP en privacywetgeving


Eind van deze maand gaat de nieuwe privacy-wetgeving in en SWP heeft daarom haar privacy-reglement aangepast. Het zal duidelijk zijn dat mailadressen en persoonsgegevens door SWP nooit aan derden zal worden verstrekt en communicatie-uitingen alleen worden gedaan als ze relevant zijn voor de ontvanger.

SWP stuurt al meer dan twintig jaar gedrukte brochures en e-mailnieuwsbrieven naar haar relaties en klanten. Dat levert geen klachten op, omdat SWP als verzender van de informatie geen enkel belang heeft om communicatie uit te voeren naar mensen die niet tot de beoogde interessegroep behoren. Met de invoering van de nieuwe wetgeving hebben we toch enkele extra maatregelen ingevoerd om in lijn met die wetgeving ons werk te kunnen doen. 

In de periode 1995 tot op heden konden geïnteresseerden zich via circa 50 van onze websites inschrijven voor algemene of specifieke nieuwsbrieven. Iedere digitale communicatie-uiting van SWP ging en gaat uiteraard vergezeld van een gemakkelijke uitschrijfmethode: klik op de uitschrijflink en het mailadres wordt vervolgens geblokkeerd voor toezending van de betreffende nieuwsbrief.  Dat systeem blijft natuurlijk intact, maar wordt nu aangevuld met de regel dat voor iedere inschrijving een bevestigingsmail wordt verzonden aan het mailadres dat is opgegeven. Zo wordt voorkomen dat  een collega, buurman of wie dan ook u aanmeldt voor een nieuwsbrief die u niet wenst. 

Klik hier voor de privacy-verklaring van SWP (PDF opent in nieuw venster)

 

 


14-05-2018