Gratis verzending vanaf €20

Stel je eigen zomerpakket samen. 3 vakbladen naar keuze voor 20 euro!


Stel je eigen zomerpakket samen. 3 vakbladen naar keuze voor 20 euro!

Tot en met 4 september 2023 is het mogelijk om een pakket naar keuze samen te stellen. Dat betekent drie vakbladen naar keuze voor maar 20 euro, inclusief verzendkosten. Als extraatje krijg je ook de bundel Tot ooit! 50 vrolijke en verdrietige verhalen over afscheid. Bestel nu!

Lees meer & bestel direct het zomerpakket!

Je kunt kiezen uit de onderstaande bladen:

PiP
Pedagogiek in Praktijk (PIP) verschijnt vier keer per jaar voor (ortho)pedagogen, interne begeleiders, professionele opvoeders, jongerenwerkers, leerkrachten PO-VO, ouders en studenten. Informerend en opiniërend voor ieder die zich pedagogische vragen stelt waarvan het antwoord begint waar andere opvoedingsbladen ophouden.

Het vakblad staat boordevol toegankelijke artikelen van de meest gerespecteerde deskundigen uit binnen- en buitenland. Of het nu gaat over ontwikkelingsstoornissen, hangjongeren of ordehandhaving in de klas, PIP is er voor lezers die willen blijven meepraten - zonder overbodig jargon - over de meest prangende opvoedings- en onderwijskwesties die geen simpele oplossing kennen. Daarnaast is PIP bij uitstek geschikt om te gebruiken in het onderwijs.

Lees hier meer over PIP

KIDDO  (circa 100 pagina's leesplezier per nummer!)
KIDDO is hét vakblad voor pedagogisch professionals werkzaam in kleinschalige vormen en grote organisaties, medisch kinderdagverblijven, gastouderopvang, buitenschoolse opvang en integrale kindcentra. Ook professionals in een jeugdzorginstelling, gezinshuis of crisisopvangcentrum vinden in KIDDO pedagogische diepgang, praktische toepassingen en activiteiten. Het begeleiden van kinderen en een bijdrage leveren aan hun ontwikkeling is een grote verantwoordelijkheid. KIDDO gaat in op alle pedagogische aspecten van deze verantwoordelijke baan. 

Lees hier meer over KIDDO.

BBMP
BBMP informeert over maatschappelijke, politieke en beleidsontwikkelingen uit de kinderopvangbranche. Doet verslag van ontwikkelingen in de sector in samenhang met de maatschappelijke, politieke en beleidsontwikkelingen. Kortom: BBMP behandelt onderwerpen die van belang zijn voor het zakelijke management van kinderopvangorganisaties.

Lees hier meer over BBMP.

Lees meer & bestel direct het zomerpakket!


07-07-2023