Gratis verzending vanaf €20

Studenten kopen boeken via studiewinkel.nl


Studenten kopen boeken via studiewinkel.nl
  • Vind je boekenlijst
  • Losse studieboeken bestellen
  • Korting op studieboeken

Studiewinkel.nl is dé plek voor studenten om studieboeken te bestellen.

Studiewinkel.nl is een nieuwe coöperatie van uitgevers voor studenten en docenten


Studiewinkel.nl is een initiatief van een coöperatie van educatieve uitgevers. Met dit platform willen we bijdragen aan een goed verloop van het nieuwe studiejaar. Want als studenten op tijd hun studiemateriaal besteld en in huis hebben kan het studiejaar goed van start!

 

Studieboeken bestel je bij Studiewinkel.nl

Vanaf dit studiejaar bestellen studenten eenvoudig en snel hun boekenlijst of losse studieboeken Studiewinkel.nl. Via de handige tool kunnen docenten en coördinatoren hun leermiddelenlijsten bijhouden en delen met studenten. Ook deelnemen? Neem contact op met Studiewinkel via contact@studiewinkel.nl.

 

Voor docenten en coördinatoren

Ben je werkzaam als vakgroep- / leermiddelencoördinator of docent? Goed nieuws! Via deze pagina kun je je leermiddelen- of literatuurlijst voor het studiejaar 2023/2024 samenstellen en publiceren.

Voor studenten

Voor studenten is Studiewinkel.nl de plek om de juiste studieboeken en materialen voor het nieuwe studiejaar te bestellen. Zoek je opleiding en studiejaar op met onze keuzehulp om de complete boekenlijst te zien en bestel direct je studieboeken.


03-08-2023