Gratis verzending vanaf €20

NIEUW | De ladder van Toontje - profiteer van de speciale intekenprijs!


NIEUW | De ladder van Toontje - profiteer van de speciale intekenprijs!

Op een dag besluit Toontje om muzikant te worden. Zijn moeder vertelt hem dat hij eerst noten moet leren lezen. Maar Toontje wil niet leren, hij wil spelen! Die nacht belandt hij door een muzikale wervelwind in Muziekland. 

Samen met Melody Notitia en de familie Noot beleeft Toontje de spannendste avonturen. Als hij de volgende morgen weer wakker wordt, denkt hij dat hij alles heeft gedroomd. En dromen zijn bedrog ... of misschien toch niet?

De ladder van Toontje is een muziek-educatief sprookje voor kinderen van 5 tot 9 jaar, geschreven door zangdocent Elly Machtel. Op speelse en aanstekelijke wijze laat de auteur kinderen kennismaken met de familie Noot en het notenschrift. Een verhaal dat je telkens wilt herlezen, voorlezen of gebruiken tijdens de muziekles omdat het zo vrolijk stemt. Een must voor iedereen die de liefde voor muziek wil doorgeven.

Bestel het boek hier met een speciale intekenprijs van €24,50 tot 1 januari 2024!

Recensie

'Zangers zijn nooit zo bedreven in notenbeelden. Had ik op mijn vroege leeftijd 'De Ladder van Toontje' eerder gekend, dan had het me een hele hoop werk gescheeld en had ik veel meer plezier gehad in datgene wat ons allemaal verbindt: muziek maken. Mens wat een mooi boekje! Ik heb een drukke tijd tegemoet te gaan met mijn kleinkinderen die het opvreten. 
- Ernst Daniel Smid


15-11-2023