Gratis verzending vanaf €20

Reserveer nu: Sozio Jeugdzorg


Reserveer nu: Sozio Jeugdzorg

Er is veel te doen rondom de zorg aan de jeugd. Meer jongeren dan ooit tevoren doen een appel op ondersteuning en begeleiding. Tegelijkertijd komen veel fouten en falen aan het licht in de jeugdzorg. Professionals klagen over het vele registratiewerk. Er is wat aan de hand en het lijkt flink mis. 

Was de decentralisatie een goed plan? Is de transformatie wel van de grond gekomen? Is al het aanbod vanuit jeugdzorg voor ‘lichte problematiek’ echt nodig? En hoe is het gesteld met de kwaliteit en kwantiteit van de zorg voor ‘zwaardere problematiek’? Is de professionaliteit van de werkers op orde? Leiden de opleidingen de benodigde competenties aan? Wat zijn die? Is er bestuurlijk zwakte en falen? Is er genoeg kennis en ambacht in het werk? Hoe komt het dat het verloop onder jeugdzorgprofessionals in met name de jeugdbescherming zo groot is? Blijven eerdere ervaring en kennis behouden voor het werk van nu? Nieuwe voorstellen doemen her en der op: zijn dit echt nieuwe ideeën of zijn het herhalingen van eerdere zetten?

Kortom, de sector snakt naar bruikbare ideeën, realistische toekomstscenario’s en, handzame praktijkvoorstellen zowel voor wat betreft het beleid, het bestuur, de structuur als de uitvoering.

De bedoeling is om bijdragen in deze Sozio te verzamelen die richting geven aan in te zetten nieuwe koersen. 

Sozio-abonnees krijgen het blad automatisch toegestuurd. Het is daarnaast mogelijk om deze editie los aan te schaffen. De losse verkoopprijs is €14,95. 

Bij afname van meerdere exemplaren geldt er een staffelkorting

Vanaf 10 exx:  €9,95
Vanaf 50 exx:  €7,95
Vanaf 100 exx:  €6,95
Vanaf 500 exx : €5,95
Vanaf 1000 exx:  €4,95
Prijzen inclusief btw

Voor bestellingen vanaf 10 exx: mail deze met vermelding van uw adres aan ons op klantenservice@mailswp.com (mocht de link het niet doen, kopieer dan het e-mailadres).

Als abonnee krijg je 

  • Vier keer per jaar een dik bewaarnummer van Sozio (100 pagina's) met inhoudelijke artikelen over visies en inzichten voor sociaal professionals in het sociaal domein. 
  • Maandelijkse nieuwsbrief met artikelen
  • Korting op geselecteerde congressen van Logacom 

BESTEL SOZIO HIER


25-04-2024