Gratis verzending vanaf €20

10e druk Nooit meer burn-out | Meer dan 12000 exemplaren verkocht!


10e druk Nooit meer burn-out | Meer dan 12000 exemplaren verkocht!

Hondsmoe, angstig, trillerig, hyperactief. Vage lichamelijke klachten. Herkenbaar? Het zijn tekenen van burn-out: die staat van zijn waarbij de stresshormoonbalans grondig is verstoord door langdurige roofbouw op lichaam en geest. Tijd en rust zijn belangrijke voorwaarden voor een begin van herstel. Maar alleen met gerichte actie kom je er werkelijk bovenop.

Meer dan 12000 exemplaren verkocht van Nooit meer burn-out!

Nooit meer burn-out! beschrijft de drie stappen waarmee je je stresshormoonbalans kunt herstellen en de fysieke gevolgen de kop in kunt drukken. Daarbovenop geeft het boek handvatten om terugval en/of een nieuwe burn-out te voorkomen.

Hoe belangrijk fysiek ‘bijkomen’ ook is, de praktijk leert dat je van alleen stilzitten, veel slapen of een boek lezen onvoldoende herstelt. De echte sleutels voor succes zijn: conditie opbouwen, signalen op tijd herkennen, bewust worden welke “ikken” een rol speelden bij het krijgen van de burn-out, je onderliggende kwetsbaarheid leren verzorgen, zelfzorg toepassen en weer kunnen genieten. Maar hoe doe je dat?

Nooit meer burn-out! geeft de antwoorden. Via een gestructureerd zelfhulpprogramma, gebaseerd op een wetenschappelijk ondersteunde protocollaire behandeling. Nooit meer burn-out! is een praktijkgids vol handvatten, tips en vragen; een uniek doe-boek met tal van oefeningen en ruimte voor aantekeningen; een handreiking aan iedereen die kampt met een (dreigende) burn-out.

Nooit meer burn-out! Ook ideaal voor bedrijfsartsen, personeelsfunctio-narissen, coaches en therapeuten. Zij zelf en hun cliënten en medewerkers krijgen er een praktisch en toegankelijk hulpmiddel mee in handen. Prima inzetbaar tijdens een burn-out begeleidingstraject: de oefeningen zijn stuk voor stuk structurerend, en bieden een perfecte ondersteuning bij coachingsessies.

Over de auteur

Drs. Anita Roelands is arbeids- en organisatiepsycholoog en burn-outcoach, die mensen helpt weer te genieten van werk en leven.

Naast dit praktische boek over de Nooit meer burn-out methode is er nu ook een boek voor de professionals zelf om mensen nog beter te kunnen begeleiden: Behandeling bij stress en burn-out

Meer info over haar praktijk en het boek vind je op: www.nooitmeerburn-out.nl

 

Boekinformatie

Nooit meer burn-out!
In drie stappen leren genieten van werk en leven
Anita Roelands

€ 26,25  |  ISBN 9789088507519  |  152 pagina's

LEES MEER & BESTEL
 


25-06-2024