Vacatures

Uitgeverij SWP zoekt een marketeer

36 - 40 uur per week

Uitgeverij SWP is een educatieve en wetenschappelijke uitgeverij in Amsterdam-Duivendrecht, gericht op maatschappelijke thema’s. SWP geeft vakliteratuur uit op het gebied van ggz, social work, jeugdzorg, kinderopvang en onderwijs. SWP wil professionals werkzaam in deze gebieden ondersteunen met de nieuwste en beste (wetenschappelijke) inzichten zodat zij hun werk zo goed mogelijk kunnen uitvoeren. Dat doen wij met een klein team en in samenwerking met dochterbedrijven Logacom Congresorganisatie en Logavak Opleidingsgroep.

Wij zijn per direct op zoek naar een

Marketeer

In deze functie maak je deel uit van de marketingafdeling en houd je je bezig met het promoten van onze boeken, digitale producten en vakbladen. Hierbij wordt steeds verbinding gezocht met zusterbedrijven Logacom en Logavak. Je bent nieuwsgierig naar maatschappelijke thema’s en begrijpt de taal en toon die nodig is voor de diverse doelgroepen. Je zorgt ervoor dat de auteurs en titels van Uitgeverij SWP op een passende manier onder de aandacht komen. Je onderhoudt contact met auteurs en pers en ontwikkelt zelf content voor nieuwsbrieven, websites en social media.

Profiel
  • HBO/WO-opleiding
  • Nauwkeurig, gestructureerd en goed met taal
  • Affiniteit met het aanbod van Uitgeverij SWP
  • Ervaring met social media, SEO en Google Analytics
  • Kennis van marketing automation is een pré
Wat wij bieden
  • Een baan bij een dynamische uitgeverij
  • Een uitdagende en veelzijdige functie
  • Ruimte om zelf ideeën in te brengen en nieuwe (online) marketingkanalen te ontwikkelen voor Uitgeverij SWP

De aanstelling is voor 36 tot 40 uur per week. De startdatum is in overleg. Het salaris is conform de cao Uitgeverijbedrijf en afhankelijk van kennis en ervaring.

Solliciteren
Geïnteresseerd? Mail dan je CV en motivatiebrief vóór 10 februari 2020 naar Coby Faber (c.faber@mailswp.com).

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Terug naar overzicht