Gratis verzending vanaf €20

Vacatures

Uitgeverij SWP zoekt een marketeer

32 - 40 uur per week

Uitgeverij SWP is een educatieve en wetenschappelijke uitgeverij in Amsterdam-Duivendrecht, gericht op maatschappelijke thema’s. Uitgeverij SWP geeft vakliteratuur uit op het gebied van ggz, gezondheidszorg, management, social work, jeugdzorg, kinderopvang en onderwijs. Professionals werkzaam in deze gebieden willen wij ondersteunen met de nieuwste en beste (wetenschappelijke) inzichten zodat zij hun werk zo goed mogelijk kunnen uitvoeren. Dat doen wij met een klein team en in samenwerking met zusterbedrijven Logacom Congresorganisatie en Logavak Opleidingsgroep.

Wij zijn per direct op zoek naar een

Marketeer

In deze functie maak je deel uit van de marketingafdeling van de uitgeverij en houd je je voornamelijk bezig met het promoten van de opleidingen, congressen en webinars van zusterbedrijven Logacom en Logavak. Hierbij wordt steeds verbinding gezocht met het aanbod van moederbedrijf Uitgeverij SWP: onze boeken, digitale producten en vakbladen. Je bent nieuwsgierig naar maatschappelijke thema’s en begrijpt de taal en toon die nodig is voor de diverse doelgroepen. Je zorgt ervoor dat producten van Logacom/Logavak en uitgeverij SWP op een passende manier onder de aandacht komen. Je onderhoudt contact met auteurs/inleiders/docenten en pers en ontwikkelt zelf content voor nieuwsbrieven, websites en social media.

Profiel
  • HBO/WO-opleiding
  • Nauwkeurig, gestructureerd en goed met taal
  • Affiniteit met het aanbod van Uitgeverij SWP
  • Ervaring met social media.
  • Kennis van marketing automation is een pré
Wat wij bieden
  • Een baan bij een dynamische uitgeverij
  • Een uitdagende en veelzijdige functie
  • Ruimte om zelf ideeën in te brengen en nieuwe (online) marketingkanalen te ontwikkelen voor Logacom/Logavak

De aanstelling is voor 32 tot 40 uur per week. De startdatum is in overleg. Het salaris is conform de cao Uitgeverijbedrijf en afhankelijk van kennis en ervaring.

Solliciteren
Geïnteresseerd? Mail dan je CV en motivatiebrief vóór 15 september 2021 naar Paul Roosenstein (proosenstein@mailswp.com).

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Terug naar overzicht