Uitgeverij SWP


NIEUW


Reviews

Nieuwsberichten

9e geheel herziene druk 2020 | Praten doe je met zijn tweeën

Deze herziene uitgave van het klassieke boek van het Hanen Centre is een ‘must’ voor ouders, logopedisten, taal-spraakpathologen en andere deskundigen die werken met of zorgen voor jonge kinderen met een vertraagde taalontwikkeling. 

Lees verder

Nieuw | Stiefvadergezinnen. Hoe ze functioneren en waarom ze zo functioneren

In dit boek staan stiefvaders centraal: hoe voelt hun positie, welke rol willen ze innemen, waar nemen ze verantwoordelijkheid voor? Stiefvadergezinnen functioneren heel anders dan stiefmoedergezinnen. De onderliggende problematiek is gelijk, maar een stiefvader mag zijn positie in het stiefgezin veel vrijer invullen.

Lees verder

Ondernemers bedankt voor jullie durf en doorzettingsvermogen!

Van grote concerns tot het koffietentje om de hoek. Ondernemers geven ons land extra glans met hun doorzettingsvermogen en durf. Daarom staat vandaag, vrijdag 20 november, in het teken van de ondernemers. Dat is volledig terecht, want mede dankzij hen draait Nederland door!

Lees verder

Week van de Werkstress 2020: Blijf in balans!

Het zijn bijzondere tijden. De werkloosheid stijgt. De onzekerheid neemt toe. Meer dan een miljoen mensen loopt jaarlijks het risico op een burn-out. Hoe ga jij hiermee om? Levert het je stress op of houd je juist energie over? Alles draait om balans. Heb jij grip op de situatie? Of is het tijd voor een reset om opnieuw de balans te vinden? Tijdens de Week van de Werkstress staan we stil bij tools om de balans te vinden en te behouden. Hieronder een boekenoverzicht om meer balans te vinden: 

Lees verder

Week tegen Kindermishandeling: Leren van elkaar

Kindermishandeling is een complex en hardnekkig probleem. Daarom staan in de Week tegen Kindermishandeling de verhalen centraal van professionals, ouders en kinderen die zich geconfronteerd zijn met kindermishandeling. Wat kunnen we daarvan leren en hoe kunnen we deze inzichten optimaal benutten? 

Lees verder


Meer