Gratis verzending vanaf €20

Uitgeverij SWP


NIEUW


Reviews

Catalogus Hoger Onderwijs 2024-2025

Catalogus Hoger Onderwijs 2024-2025

Deel, discussieer en volg!

Een overzicht van social media kanalen van Uitgeverij SWP
Uitgeverij SWP is actief op alle platformen met veel kennis- en interessegroepen.
Bekijk het overzicht

Nieuwsberichten

Succes in Zuiderpark; flashmob 'Banaan' van auteur Jeroen Schipper

Het Zuiderpark werd vorige week goed bezocht door 'bananen' en vooral de kleur geel. Vele enthousiastelingen gaven gehoor aan de oproep van Jeroen Schipper om naar het Haagse stadspark te komen voor een flashmob. Veelal jeugdige fans zorgden voor een onvergetelijke middag en stonden tevens stil bij het ongekende succes van de YouTube-hit Banaan.

Lees verder

Op 21 november 2024 vindt het 11e Jaarcongres Huiselijk Geweld plaats in Ede, met als thema Schokdempers | School, wijk en zorgMicha de Winter (emeritus hoogleraar Pedagogiek aan de Universiteit Utrecht en auteur van Medemenselijk opvoeden) geeft een lezing over het voorkomen van huiselijk geweld en de pedagogische rol van de samenleving. Hieronder lees je meer over zijn lezing: 

Lees verder

Wieteke van Dort overleden

Op 15 juli is Wieteke van Dort - een week na het overlijden van haar partner Theo Moody - overleden.

Lees verder

NIEUW | Interventies voor Goed Werk - Burn-out preventie vanuit de organisatie

Veel literatuur over burn-outproblematiek is gericht op de herstel van een individu met een burn-out. Met steeds meer berichtgeving over burn-out onder (zorg) professionals is het nodig dat er naar preventie word gekeken. In het boek Interventies voor Goed Werk beschrijven Aart Eliens, Arjen Jeninga en Harry Woldendorp hoe je je organisatie anders kan inrichten om burn-outproblematiek zoveel mogelijk te voorkomen. 

Lees verder

2e druk Bloedirritant | Van dit boek worden wij ADHD-vrouwen blij!

Bloedirritant! beschrijft hoe ADHD bij vrouwen eruitziet, met welke thema’s zij worstelen en hoe onzichtbaar hun strijd kan zijn. Het boek is bedoeld voor alle volwassen vrouwen met ADHD, met en zonder de H, of die zichzelf in ADHD of ADD herkennen. De waargebeurde anekdotes uit het leven van Jacqueline van de Sande: soms hilarisch, soms aangrijpend, aangevuld met ervaringen van andere vrouwen, maken dit boek levendig en herkenbaar.

Lees verder


Meer