Gratis verzending vanaf €20

Jeanine Mulder


Jeanine Mulder, Piklerpedagoog
Jeanine is getrouwd met Egbert Mulder en samen hebben ze drie volwassen kinderen. Ze wonen met hun gezin in Zenderen. In 1994 is Jeanine met haar eigen kleinschalige
kinderopvangorganisatie, Kinderopvang Duimelot Zenderen, gestart.
Jeanine staat graag naast een ouder of (professionele) opvoeder om samen te kijken hoe de opvoeding, verzorging en begeleiding prettiger en plezieriger voor alle partijen kan verlopen.
Hierbij wil ze uitgaan van het competente kind. Heb vertrouwen dat een kind al veel (zelf) kan en dat wij als volwassenen hen op de weg naar volwassenheid mogen begeleiden.
Ze gaat daarbij uit van: 'Vertrouwen in de basis', vernoemd naar haar website waar Jeanine zich presenteert als Pikler-pedagoog.

Jeanine is pedagoog en is, naast het leiding geven aan haar eigen kinderopvangorganisatie, ook werkzaam als IKK Pikler Babytrainer en -coach. Haar kinderopvang Duimelot in Zenderen is op aanvraag te bezoeken voor een observatie met aanvullende informatie over de visie van Emmi Pikler.
Jeanine biedt een begeleide groep ‘SpeelRuimte’ voor ouder en kind aan. Daarnaast biedt ze aan aanstaande en jonge ouders ouderavonden en opvoedingsondersteuning.

Jeanine heeft de opleiding Pedagogisch Coach in Utrecht en Pedagogiek in Nijmegen gedaan. Momenteel is ze bezig met een Master Pedagogiek, in Zwolle, waarin ze onderzoek doet naar Pikler en VVE.

www.duimelotzenderen.nl en www.vertrouwenindebasis.nl

Meer informatie over de training Vol Vertrouwen (zie ook het gelijknamige boek) is hier te vinden

Publicaties

Vol Vertrouwen (2021)

Werken met dreumesen en peuters Geïnspireerd op de visie van Emmi Pikler
Jeanine Mulder