Gratis verzending vanaf €20

Werkboek Residentieel Vakmanschap Uitgelicht

(E-BOOK)

Elly van Laarhoven-Aarts   Marije de Hoogd, MSc   Sanne Verhaaren, MSc  

ISBN 9789088509636 | 493 pagina's | E-book | 1ste druk 2020
Deze uitgave is digitaal beschikbaar
op sociaaldigitaal.nl

Omschrijving

Hoe richt je een residentieel hulpaanbod zo in dat het efficiënt en effectief inzetbaar is?

De 100 bijlagen vormen de praktische uitwerking van het handboek Residentieel Vakmanschap Uitgelicht.  De methodiek beschrijft een uitgebreid residentieel hulpaanbod. Dit complete digitale werkboek dat uit zeven delen bestaat vormt een toolkit die professionals in de jeugdzorg ondersteunend materiaal biedt en aanknopingspunten voor zorg en begeleiding op maat. Met creatief vakmanschap kunnen richtlijnen en evidence based-programma’s ingepast worden voor jongeren in een accommodatie van een organisatie voor jeugd- en opvoedhulp. 

De bijlagen met een algemeen karakter zijn in alle fasen van het model inzetbaar, afhankelijk van de werksetting van de woongroepen. Deze zijn hier gratis te downloaden voor alle mensen die het handboek in hun bezit hebben.

De bijlagen met een kleur sluiten aan bij de verschillende domeinen van de methodiek. Deze zijn per kleur (blauw, paars, rood, geel, groen en oranje) als pdf hier verkrijgbaar. Of bestel het complete digitale werkboek via sociaaldigitaal.nl met de blauwe button bovenaan. 

 

Nieuwsbrief

Kies 1 of meerdere onderwerpen: