Gratis verzending vanaf €20

Bodypercussie | Extra materiaal

De boekcode die je nodig hebt om de video's en bijlagen te activeren vind je op pagina 44 van het boek
Op deze webpagina vind je de video's en bijlagen bij het boek Bodypercussie. Grooven met groepen. De bijlagen staan achter in het boek en zijn hier in digitale vorm (op A4-formaat) te downloaden. Ook vind je hier de Index van activiteiten, mocht je die willen printen. Bij de meeste activiteiten in het boek horen video’s die je op deze webpagina kunt vinden. Ze zijn per hoofdstuk gegroepeerd.

In de video's wordt het ritme, de oefening of de werkvorm in zijn geheel voorgedaan. Het is bij een nieuwe activiteit aan te raden om eerst een aantal keren de bijbehorende video te bekijken. Bij activiteiten waar dat voor het instuderen handig is, is er aan het eind van de video ook een versie in spiegelbeeld toegevoegd, om het meespelen eenvoudiger te maken.

In het boek staan bij de activiteiten ook QR-codes. Deze kun je op de meeste telefoons scannen met de camera of anders met een QR-scanner-app en dan kom je meteen bij de juiste video uit. Je moet er dan wel voor zorgen dat je vooraf ingelogd bent én blijft!