Gratis verzending vanaf €20

Het dappere durf-en-doe-boek

Hoe je door te oefenen minder bang wordt

Rosan Naujoks  

ISBN 9789085602200 | 64 pagina's | Paperback | 1e druk, 2022

Omschrijving

Iedereen is wel eens bang of durft iets nog niet, dat is heel normaal. Maar als je iets eigenlijk wel graag wilt kunnen, maar nu nog te bang bent, dan kan je wel wat hulp gebruiken.

Het dappere durf-en-doe-boek, is een werkboek speciaal geschreven voor kinderen tussen de 6 en 9 jaar, hun betrokken ouders/opvoeders, onderwijzers en/of hulpverleners.

Het werkboek helpt je om uiteindelijk te gaan doen wat je spannend vindt zoals; iets aan iemand vragen, alleen naar school lopen, een boodschapje doen, een nieuwe sport uitproberen, een dier aaien, in je eigen bed slapen. In het boek staan allemaal opdrachten die je samen met iemand kunt doen.

Uiteindelijk ga je ook oefenen met datgene wat je spannend vindt. Want hoe meer je oefent, hoe minder spannend het wordt! 

Rosan Naujoks is GZ-psycholoog en werkzaam binnen de Kinder- en Jeugdpsychiatrie.

Review 

"De opdrachten kun je in het werkboek zelf invullen. De zwart-wit illustraties zijn mooi getekend. Er zijn maar enkele illustraties aanwezig, waardoor het boek rust uitstraalt en er voldoende ruimte is voor eigen invulling. ‘Het dappere durf-en-doe-boek’ is een leuk boek met praktische oefeningen die je samen met je kind kan doen."
- Uit een recensie van DownUp, nummer 143 

Nieuwsbrief

Kies 1 of meerdere onderwerpen: