Gratis verzending vanaf €20

De ontevreden baby

Alles wat je moet weten over voeding, slapen en huilen

Dr. Pamela Douglas  

ISBN 9789085602279 | Paperback | 1ste druk | zomer 2023

Omschrijving

Wist je dat je dingen kunt doen die ervoor zorgen dat je baby in de eerste zestien weken minder huilt en jengelt? Wist je dat de nachtrust van veel ouders onnodig wordt verstoord? Verlang je naar een hechtere band met je pasgeboren baby?

De eerste maanden na de geboorte van een baby kunnen uitputtend zijn en pogingen om tot snelle oplossingen te komen, zijn vaak een deel van het probleem. Heel wat oorzaken kunnen onbedoeld een slechte nachtrust tot gevolg hebben en je kunt veel doen om je baby minder te laten huilen.

De ontevreden baby biedt je praktische manieren die hun nut al hebben bewezen om jou en je baby op één lijn te laten komen. Dr. Pamela Douglas adviseert hoe je de ontwikkeling van de hersenen van je baby het beste beschermt, zodat hij (of zij) zijn volledige potentieel kan bereiken. Ook geeft ze eenvoudige tips om je van je baby te laten genieten en genoeg energie te hebben om de problemen aan te pakken waar je in deze bijzondere periode tegenaan kunt lopen.

Dankzij de praktijkverhalen, de adviezen voor het omgaan met angstige en depressieve gevoelens en de antwoorden op vragen over reflux en allergieën is De ontevreden baby een meevoelende revolutie in de babyverzorging.

Een revolutionaire, nieuwe benadering om voor je baby te zorgen!