Gratis verzending vanaf €20

Verkering na je zestigste

Een gebruiksaanwijzing

Sophie de Wijn  

ISBN 9789066658639 | 160 pagina's | Paperback | 1ste druk
Deze uitgave is digitaal beschikbaar
op sociaaldigitaal.nl

Omschrijving

Nog nooit was het voor zestigplussers zo eenvoudig om zich een nieuwe levenspartner te wensen, er een te gaan zoeken én te vinden – met als doel een serieuze verbintenis – als nu. Een nieuw verschijnsel dat steeds vaker zal optreden, omdat het aantal mensen in deze leeftijdscategorie de komende decennia flink toeneemt en we steeds langer gezond blijven.
De jacht op en het krijgen van een nieuwe partner op deze leeftijd blijken echter teleurstellingen en vragen op te roepen. Een partnerschap in deze levensfase is namelijk heel anders dan in alle eerdere stadia van het leven. Het is een nog onontgonnen gebied, terwijl de belangen groter zijn dan ooit. Niet alleen vanwege het ‘late uur’, maar ook en vooral vanwege het onverminderde natuurlijke verlangen naar welzijn op geestelijk, emotioneel en affectief gebied, dat tevens een positieve uitwerking heeft op de lichamelijke gezondheid.

Dit boek is een ‘gebruiksaanwijzing’ voor zestigplussers die actief op zoek willen naar een nieuwe levenspartner. Voor mensen die op dit gebied geïnformeerd en geïnspireerd willen worden en baat hebben bij praktische handvatten om de kans van slagen zo groot mogelijk te maken.

Nieuwsbrief

Uitgeverij SWP nieuwsbrief