Gratis verzending vanaf €20

De Operapiraat

Een muzikaal doeboek
met 25 nieuwe liedjes

Jeroen Schipper  

ISBN 9789085600718 | 128 pagina's | Hardcover | 1e druk 2020

Omschrijving

Dit muzikale doe-boek bevat vijfentwintig nieuwe liedjes en een schat aan muzikale spelletjes, weetjes, raadsels en puzzels. Geschikt voor thuis, op vakantie en op de achterbank van de auto. Maar zeker ook voor de muziekles of muzikale tussendoortjes op school. Wie Jeroen Schipper kent weet dat zijn liedbundels garant staan voor een mix van kwaliteit, humor en educatie, waarbij het plezier in zingen altijd voorop blijft staan.

Achter in het boek staan de muzieknotaties, zodat je de liedjes ook zelf kunt spelen.

De bijbehorende opnames (inclusief meezingversies) zijn te vinden via Spotify. Voor wie (ook) een cd wil: deze is los te bestellen via deze site.

Jeroen Schipper

Dit boek en alle liedjes zijn gemaakt door Jeroen Schipper. Jeroen is muziekleraar en liedjesmaker. Hij schreef al ruim driehonderdvijftig kinderliedjes, waarvan sommige inmiddels echte hits zijn. Zoals Welles Nietes, Fruitsalade en Vrij. Je vindt zijn liedjes onder ander in zijn liedbundels Rood Rood mannetje, Swingen als een kangoeroe en Zinglish. Maar hij schrijft ook liedjes voor 123ZING en Kleuteruniversiteit. Zijn lied Kijk eens wat ik kan heeft de Willem Wilminkprijs voor het beste kinderlied van 2019 gewonnen! Dat lied mocht in dit boek natuurlijk niet ontbreken! De live concerten van Jeroen zijn altijd muzikale feestjes met volop interactie.

Review

"De meest uiteenlopende onderwerpen komen aan bod, zoals het alfabet, groenten, de kapper, Sinterklaas en het nieuwe jaar. Van elk liedje is de tekst en muzieknotatie te vinden. Daarnaast strooit de auteur met weetjes, moppen en raadsels en worden er suggesties voor activiteiten gegeven. De kleurplaten en puzzels zijn via de site te downloaden, zodat je niet in het boek hoeft te werken. Op Spotify (hoe handig!) vind je de muziekopnames én meezingversies. Een cd-versie is ook nog te bestellen. Kortom, weer een superleuk boek van deze hedendaagse koning van de kinderliedjes!"
- Uit een recensie van HJK (oktober 2020)

Nieuwsbrief

Kies 1 of meerdere onderwerpen: