Gratis verzending vanaf €20

Ga op reis en ontdek hoe je leert

Werkboek voor leerlingen in de bovenbouw

Mirjam Zwaan  

ISBN 9789088509803 | 72 pagina's | Paperback | 1e druk, 2020

Omschrijving

Ga je mee op reis? Op deze ontdekkingsreis bepaal jij de bestemming en de route. Hoe ziet het landschap er onderweg uit? Wandel je met kompas door een dicht bos, klim en daal je door de bergen, voelt het alsof je door het moeras gaat of heb je ook stukken snelweg? Gelukkig krijg je overzicht als je de tijd neemt om de verkeerstoren te beklimmen. Welke keuze maak jij daarna voor het vervoermiddel? Ga je met de bus of pak je de fiets? Hoe neem jij alle bagage en souvenirs mee?

Iedereen maakt een andere reis. Aangekomen op de bestemming weet jij beter, als inmiddels ervaren reiziger, hoe jij jouw reis (jouw leerproces) kunt vormgeven. Ofwel hoe je zelfregulerend leert. Hopelijk zorgt dit ook bij jou voor meer leerplezier.

In dit werkboek staat alle informatie die die je nodig hebt voor de reis. Met leuke illustraties en opdrachten wordt het een logboek om na je reis regelmatig door te bladeren.

Een goede reis gewenst!

 

Dit werkboek is ook verkrijgbaar in een voordelige set van 5 (alleen verkrijgbaar via de uitgever).

Review

"Als (reis)begeleider is het stellen van (oplossingsgerichte) vragen – en nieuwsgierig zijn naar het antwoord – een effectief middel om de leerling te laten reflecteren op taak en aanpak, zo maakt dit boek duidelijk. (…) Deze ontdekkingsreis is voor iedereen leuk, ook om steeds opnieuw te maken. Oefening baart kunst; herhaling is daarbij een kracht! "
– Uit een recensie van tijdschrift LBBO (maart 2021)

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief SWP Primair Onderwijs