Gratis verzending vanaf €20

Zie je BIG PICTURE

Transformeer succesvol! (E-boek)

Harry Woldendorp   Hubèrt de Groot   Thomas Woldendorp   Chris Boven  

| E-ISBN 9789461540539 | 152 pagina's | Paperback | 1ste druk 2022
Deze digitale uitgave is beschikbaar bij:

Omschrijving

Let op: dit is de e-boekversie

De paperbackversie is hier en de hardcover-editie is op deze pagina te vinden.

De veelheid en snelheid van opeenvolgende ontwikkelingen in de huidige wereld, geeft sterk behoefte aan een kompas of instrumenten om overeind te blijven en succesvol met de tijd mee te kunnen gaan. Deze dynamische werkelijkheid waarin verandering de enige constante lijkt daagt elke professional en leider uit zich daartoe te verhouden.

Voor welke verandering sta je en hoe doe je dat; meebewegen zonder jezelf te verliezen? Of veel beter en leuker: hoe kun je de continue stroom van vernieuwingen als golf benutten voor je eigen ontwikkeling en zelfverwezenlijking! Het antwoord is verrassend eenvoudiger en dichterbij dan je denkt. De crux zit niet in de eisen van de tijd maar in de uniciteit van jouw eigen verhaal en potentieel. Krachtig bewegen vanuit balans met jezelf!

De verhouding tussen natuurlijk en aangeleerd gedrag, samen met de mate waarin je in balans bent met jezelf is  en met, bepaalt in hoeverre je in staat bent je op een natuurlijke en moeiteloze wijze te verhouden tot de steeds veranderende context. Dit boek geeft jou de regie in handen voor een succesvolle transformatie. Zowel voor jezelf als voor je werkomgeving.

De BIG PICTURE is het geheel en de samenhang tussen identiteit, inzicht en initiatief dat je laat zien in hoe dynamiek en evenwichtsdimensies van invloed zijn op de wijze waarop jij je verhoudt tot de zichtbare omgeving waarin je leeft, werkt en interacteert. Met de BIG PICTURE doorzie je de context en ontdek je hoe je vanuit je unieke identiteit inzicht krijgt in voor jou passende keuzes en acties. Voorzien van veel instrumenten, praktische tips, visualisaties en sprekende voorbeelden om direct mee aan de slag te gaan.

Dit boek is geschreven voor elke eigentijdse professional die eigenaar wil zijn van zijn of haar eigen transformatieproces en voor elke toekomstgerichte leider die medewerkers daarin wil begrijpen en faciliteren.

  • EXTRA bij Zie je BIG PICTURE:
    een gratis talententest; de Me.-scan.

Dit is een onderscheidende persoonlijkheidsmeting die je natuurlijke krachten en talenten zichtbaar maakt en die verwerkt is in de opzet van Zie je BIG PICTURE.
Na het maken van de scan ontvang je geheel vrijblijvend een kennismakingsrapport.
Daarin lees je samengevat de belangrijkste uitkomsten en krijg je een concrete en persoonlijke ontwikkeltip waarmee je je eigen transformatie direct een impuls kan geven. Klik hier voor de scan.
 
In de media
- Interview Managementboek.nl. 
 

Recensies

"Een boeiend boek over het constructief omgaan met complexiteit. BIG PICTURE biedt tools en overzicht om je koers te kunnen houden. En de troost dat dit voor iedereen een spannende struggle is."
- Freek Peters, hoogleraar Contextueel Leiderschap, Tilburg University.

"In mijn laatste boek Uit het transformatiemoeras heb ik laten zien dat de impact van technologie heel lastig te voorspellen en dat ontwikkelingen een niet lineair karakter hebben. In Zie je BIG PICTURE wordt het voor professionals en leidinggevenden duidelijk gemaakt hoe zij zich tot deze ontwikkelingen kunnen verhouden."
- Menno Lanting, bestseller auteur en innovator 

"Verandering is de enige constante. Het boek geeft je inzichten en handvatten om succesvol te blijven in deze avontuurlijke veranderende tijden met het 3i-Model. Een aanrader als je blijvend wil ontwikkelen naar de next level."
- Linda Keijzer, CEO XENOS 

"Hoe blijf je jezelf in een veranderende wereld? Hoe ben je effectief in complexe tijden? Dit boek is een praktische gids en helpt iedere professional en leider op de juiste weg in de noodzakelijke transformatie."
- Peter de Jong, Burgemeester Westvoorne 

"Het 3 i model daagt je actief uit om beide hersenhelften te gebruiken en zet je aan om je eigen transformatie reis beeldend te maken en te beleven. Een succesvolle transformatie reis kan alleen als je jezelf kent en erkent. Het 3 i model biedt hier uitstekende tools voor."
- Erwin Tiemens, Financieel Directeur at Burgers Ergon / Heijmans 

"Het is belangrijk om de op drift geraakte professional enkele houvast te geven in zijn zoektocht naar zijn identiteit, zelfinzicht en de manier waarop hij/zij moet handelen in onze ultra dynamische omgeving. De auteurs reiken een model aan waarmee men de ‘BIG PICTURE’ kan zien. Waarmee men, ondanks de bomen, het hele bos van ons eigen zijn, doen en laten kan zien."
- Boban Vukicevic, Universitair docent Smart Services en MBA, Strategisch Adviseur Digitalisering 

Nieuwsbrief

Management POINT Nieuwsbrief