Gratis verzending vanaf €20

De betere grijze scheiding

uit elkaar na je vijftigste

Wills Langedijk   Rik Smit  

ISBN 9789088506888 | 104 pagina's | Paperback | 1ste druk, 2016

Omschrijving

Voor een snel groeiend aantal 50-plussers is, gewild of niet, ‘de koek op’ of ‘het boek uit.’ Voor sommigen is dat na een jarenlange relatie, voor anderen is het de tweede of derde scheiding. Je gaat alleen verder, met meer verleden dan toekomst. De gevolgen van een grijze scheiding zijn wezenlijk anders dan wanneer je jong(er)bent, en vraagt een andere aanpak.

Wills Langedijk en Rik Smit krijgen dagelijks en in het heetst van de strijd scheidings- en verwerkingsperikelen voorgeschoteld. Doe je voordeel met hun inzichten, ervaringen en praktische adviezen. Zowel over het ‘rouwproces’ als over de juridische en financiële aspecten. Wie krijgt wat, waar ga ik wonen en waar ga ik van leven? Hoe behouden we het respect van de kinderen en de kleinkinderen? Maar ook - en niet op de laatste plaats - de belangrijke vraag: ga ik het redden? Of beter nog: gaan we het allebei redden?

Dat hangt ervan af, zou ons eerlijke antwoord zijn.

Toegankelijk. Herkenbaar. Harde feiten en nuttige ervaringen van en voor mensen die na hun 50ste uit elkaar gaan en voor grote veranderingen staan. Voor en vanuit de praktijk geschreven.

Zie voor een compleet overzicht van echtscheidingsboeken, de website scheidingsboeken.nl

Op de hoogte blijven van nieuwe echtscheidingstitels? Vul uw mailadres hier in:


 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte over dit onderwerp