Gratis verzending vanaf €20

Reserveer met korting: Een doeboek voor meisjes met ADHD


Reserveer met korting: Een doeboek voor meisjes met ADHD

Jacqueline van de Sande bracht vorig jaar haar boek Druk en dromerig uit, over ADHD bij meisjes. Haar nieuwe werk, 'Druk en dan weer dromerig', gaat verder op dit onderwerp in de vorm van een concreet doe-boek voor meisjes van 8 tot 13 jaar met ADHD.

In Druk en dan weer dromerig kunnen meisjes spelenderwijs ontdekken waar ze goed in zijn, of juist minder goed. Ook leren ze een positief zelfbeeld te vormen. Ouders of leerkrachten kunnen meekijken waarmee het kind problemen heeft en hoe dat geoefend kan worden.

Het doe-boek bestaat uit verhalen, tips, weetjes, raadsels, puzzels, spelletjes en opdrachten. Zo is er Kiki, die vol energie zit en alles leuk vindt. Ze is moedig en maakt daardoor van alles mee. Aan de hand van haar leuke, grappige, spannende en soms vervelende dagboekverhalen kunnen kinderen nadenken over hun eigen zwakke kanten en leren hiermee om te gaan.
 

Reserveren met korting!

Druk en dan weer dromerig zal in september 2019 verschijnen. De boekenprijs bij verschijning bedraagt € 19,-. Bestel het boek in de maand augustus voor maar € 15,-!
 

Van dezelfde auteur verscheen eerder:


01-08-2019