Gratis verzending vanaf €20

Baby's! Babies!


Baby's! Babies!

Netflix komt vanaf 21 februari met een nieuwe docu over baby's: Van aanleg tot opvoeding. Een serie over baanbrekende wetenschap die laat zien hoe baby's tijdens hun eerste jaar het leven ontdekken. 

SWP heeft ook het nodige in petto over (het werken met) baby's.

 

Baby's staan overal in de belangstelling. De RAI organiseert naast de Negenmaandenbeurs  voor particulieren binnenkort ook een Babybeurs. SWP en Logacom organiseren op 25 juni aanstaande het derde babycongres voor professionals (kijk op deze pagina).

In maart verschijnt het nieuwe boek van Hedie Meyling: een dag in de babygroep: over kinderopvang geïnspireerd door het werk van de Hongaarse kinderarts en pedagoog Emmi Pikler. Bekende begrippen als autonomie, interactie, hechting, zelfregulatie, socialisatie, gevoel van eigenwaarde en zelfvertrouwen worden concreet en komen hier in de dagelijkse praktijk tot leven. Korte kadertekstjes in de verhalende observaties geven informatie over de meest uiteenlopende onderwerpen. 

Dit boek krijgen alle deelnemers aan het 3e babycongres gratis!

Bij uitgeverij SWP zijn er nog veel meer boektitels over baby's: zie deze zoekpagina. En uiteraard is er veel over baby's terug te lezen in het pedagogisch vakblad voor de kinderopvang KIDDO. En voor de mensen die alles het liefst digitaal lezen: kijk op kinderopvangkennis en zoek naar baby's.

 

 

 

 


18-02-2020