Gratis verzending vanaf €20

Leer beter omgaan met nare gedachten of gevoelens | Download whitepaper Wonderlijke binnenwereld


Leer beter omgaan met nare gedachten of gevoelens | Download whitepaper Wonderlijke binnenwereld

Mensen zijn wonderlijke wezens met een wonderlijke binnenwereld. In de binnenwereld zit ons gevoelsleven, denkwereld, herinneringen en verbeeldingskracht. De buitenwereld en de binnenwereld beïnvloeden elkaar, maar spiegelen elkaar niet altijd.

Mensen zijn in staat om onder perfecte omstandigheden diep te lijden en geen perspectief te zien. Aan de andere kant zijn ze in staat om onder hele moeilijke omstandigheden te floreren en op een flexibele manier betekenis te geven aan hun handelen.

Hoe kan dat? Wat maakt dat de ene persoon veel veerkrachtiger is dan de ander? Dat heeft te maken met twee factoren. Benieuwd welke twee factoren dat zijn? Download dan de gratis whitepaper.

In gevecht 
In de whitepaper vind je ook antwoorden op de vragen wat ons onderscheidt van dieren en waarom het lastig is om ‘gelukkig te zijn’. Een tipje van de sluier: Het oude deel van onze hersenen kan ‘in gevecht’ raken met het nieuwe deel.

Klappen beter opvangen
Dit whitepaper is gebaseerd op het boek Wonderlijke binnenwereldAan de slag met Acceptatie en Commitment Therapie. Een lees- en doeboek voor kinderen en jongeren. Dit boek is erop gericht om kinderen en jongeren te leren over hoe ze in elkaar zitten. Op die manier zijn ze beter voorbereid op een leven met zichzelf, zodat ze klappen van het leven beter op kunnen vangen en onafhankelijk van omstandigheden een waardevol leven kunnen leiden. 

Download hier de whitepaper
Om de whitepaper te bekijken dient u in te loggen, geen account? Deze maakt u binnen 1 minuut aan. De whitepaper is ook te bekijken via de boekenpagina onder 'Extra materiaal'. 
  


11-06-2020