Gratis verzending vanaf €20

Samen bouwen aan een betere wereld


Samen bouwen aan een betere wereld

Participatief Actieonderzoek gaat over het creëren van positieve verandering, door de mensen om wie het gaat daadwerkelijk bij je onderzoek te betrekken en hen te faciliteren in het realiseren van de voor hen best passende oplossingen.

Madelon Eelderink, auteur, trainer en oprichtster van 7senses, legt uit wat haar fascinatie is met PAO en wat je ermee kunt bereiken. In het artikel van Madelon voor vakblad Sozio leest u meer PAO. 
Klik hier voor meer informatie over het artikel. 

 

Participatief Actieonderzoek (PAO) is een benadering die ons in staat stelt complexe problematiek aan te pakken met datgene wat we in overvloed hebben op aarde: mensen. Wanneer al die mensen vanuit hun intrinsieke motivatie bijdragen aan een betere wereld op een manier die bij hen past, kunnen we enorme sprongen vooruit maken.

Het Handboek Participatief Actieonderzoek biedt praktische handvatten voor het uitvoeren van PAO, of dat nu is op het gebied van gezondheidszorg, natuurbescherming, sociale problematiek of een ander domein. Het is gebaseerd op de nieuwste inzichten en ervaringen uit de praktijk. Diverse PAO-methoden worden stap voor stap toegelicht en het is aan de lezer om er een combinatie van methoden uit te halen, die het best aansluit bij de lokale context. Aansluitend op het boek is ook een cursus te volgen.  

Lees meer & bestel!


09-07-2020