Gratis verzending vanaf €20

Zomerspecial onderwijs: gratis whitepapers en boekentips


Zomerspecial onderwijs: gratis whitepapers en boekentips

De scholen zijn leeg en de stranden lopen vol. Het is weer zomer, voor u als professional het ideale moment om even bij te komen en lekker te lezen. Daarom hebben we voor u de onderstaande whitepapers geselecteerd. Deze kunt u gratis downloadenPsychologische flexibiliteit in het onderwijs
Werken in het onderwijs is geweldig en het kan ook een geweldige uitdaging zijn. Er zijn veel leraren met burn-out klachten, er is een lerarentekort, er is een groep leerlingen met leerproblemen en/of gedragsproblemen en dan komt daar de stress en onzekerheid van de coronacrisis nog bij. Hoe kun je je als leerkracht staande houden? Hoe kun je de kinderen ondersteunen? Hoe kun je randvoorwaarden organiseren, zodat je, ook onder moeilijke omstandigheden, een goed leerklimaat kunt creëren in de klas?

Lees verder, download de whitepaper of reserveer hier alvast het boek Psychologische flexibiliteit in het onderwijs (verwacht september 2020).

Lesgeven aan getraumatiseerde kinderen
Veel kinderen ervaren sinds de uitbraak van het coronavirus extra stress. En deze stress zal ook nog een periode voortduren. Gelukkig kunnen de meeste kinderen deze stress met steun uit hun omgeving goed hanteren en is hun veerkracht voldoende om als deze periode voorbij is weer van de stress te herstellen. Toch kunnen alle kinderen hier de komende periode steun vanuit school bij gebruiken.

Lees verder, download de hier whitepaper en bestel het boek Lesgeven aan getraumatiseerde kinderen

Perfectionisme
Mensen verbeteren hun levensomstandigheden, leren nieuwe vaardigheden, ontwikkelen kennis en leveren op allerlei gebieden steeds betere producten af. We zijn creatief en innovatief, competitie is ons niet vreemd. Maar we verschillen van elkaar: niet iedereen kan of wil het allerhoogste bereiken.

Lees verder, download hier de whitepaper en bestel het boek Perfectionisme.

Om de whitepapers te bekijken dient u in te loggen, geen account? Deze maakt u binnen 1 minuut aan.

Interessante boektitels


Meer weten over deze titels? Klik dan op de afbeelding. 

 

07-08-2020