Gratis verzending vanaf €20

Kindertherapeut of pedagoog? Bekijk dan deze zomerspecial!


Kindertherapeut of pedagoog? Bekijk dan deze zomerspecial!

Buiten is het snikheet en velen vieren vakantie in binnen- of buitenland. Voor u als jeugdprofessional een ideaal moment om even bij te komen en lekker te lezen. Daarom hebben we voor u de onderstaande whitepapers geselecteerd. Deze kunt u gratis downloaden.

Whitepaper Wonderlijke binnenwereld
Mensen zijn wonderlijke wezens met een wonderlijke binnenwereld. In de binnenwereld zit ons gevoelsleven, onze denkwereld, onze herinneringen en onze verbeeldingskracht. De buitenwereld en de binnenwereld beïnvloeden elkaar, maar spiegelen elkaar niet altijd. Mensen zijn in staat om onder perfecte omstandigheden diep te lijden en geen perspectief te zien. Aan de andere kant zijn ze in staat om onder hele moeilijke omstandigheden te floreren en op een flexibele manier betekenis te geven aan hun handelen.

Lees verder, download hier de whitepaper of lees meer over het boek.

Whitepaper Perfectionisme

Mensen verbeteren hun levensomstandigheden, leren nieuwe vaardigheden, ontwikkelen kennis en leveren op allerlei gebieden steeds betere producten af. We zijn creatief en innovatief, competitie is ons niet vreemd. Maar we verschillen van elkaar: niet iedereen kan of wil het allerhoogste bereiken.

Lees verder, download hier de whitepaper of lees meer over het boek.

Om de whitepapers te bekijken dient u in te loggen, geen account? Deze maakt u binnen 1 minuut aan.


11-08-2020