Gratis verzending vanaf €20

Échte winst bij BNR Nieuwsradio


Échte winst bij BNR Nieuwsradio

Verantwoord en succesvol ondernemen. Hoe doe je dat? Petra Hoogerwerf, schrijver van het boek Échte winst, gaat in 'De Ben Tiggelaar Podcast' van BNR Nieuwsradio in op deze vraag. Bij BNR vertelt zij over de zeven stappen naar ondernemen met positieve impact. 


Beluister hier 'De Ben Tiggelaar Podcast'

Ben Tiggelaar interviewt wekelijks inspirerende gasten over persoonlijke en professionele groei. Elke woensdag om 16:00 uur staat de podcast online op de website van BNR. Elke zaterdag om 11.30 uur is Tiggelaar te horen op de radio.


Over het boek Échte winst (Finalist Managementboek van het Jaar 2018)

Het boek, met de Échte winst- methode in zeven stappen, laat zien hoe een organisatie excellent kan presteren: ze biedt een geïntegreerde aanpak om duurzaam impact te realiseren. De focus ligt in alles wat je doet op ‘the purpose’: the why van de organisatie. Dat geeft andere inzichten voor leiderschap, strategie, marketing en samenwerking.’ 

In het boek staan handige checklists en vragen die aan het denken zetten. Ook beschrijft het boek op sprankelende wijze ruim 75 praktische voorbeelden van o.a. DSM, Access to Medicine Foundation, Taxi Electric, Studio 26, I-Care Pads, 1% Club, Plastic Whale, Care & Culture. Hoogerwerf interviewde voor haar boek ruim honderd brancheorganisaties, ondernemers, wetenschappers en organisaties.

Lees hier meer & bestel het boek 

 


29-04-2021