Echte winst

In zeven stappen naar succesvol ondernemen met maatschappelijke impact

Petra Hoogerwerf  

ISBN 9789088507502 | 256 Pagina's | Paperback | 1ste druk, 2017

Omschrijving

Genomineerd voor managementboek van het jaar 2018! 

 

'Échte winst' is hét boek voor ondernemers die maatschappelijke impact willen bereiken. Klanten, investeerders en medewerkers vragen steeds meer om maatschappelijke betrokkenheid. Alleen op winst gericht zijn is allang passé. Ondernemen met impact staat nog in de kinderschoenen, maar zal absoluut de norm worden.

Petra Hoogerwerf interviewde ruim honderd ondernemers en wetenschappers uit de praktijk. Het boek beschrijft op sprankelende wijze ruim 75 praktische voorbeelden aangevuld met checklists en tips. 

Feike Sijbesma, CEO van DSM, beveelt het boek aan ‘Aan de hand van zeven overzichtelijk stappen biedt Hoogerwerf inzicht hoe maatschappelijk ondernemen in de praktijk werkt’. 

'Échte winst' heeft alles in zich om hét Nederlandse standaardwerk te worden over impact ondernemen, een soort The Purpose Economy van Aaron Hurst over de betekeniseconomie.’ New Financial Forum 

'Het beste boek over sociaal ondernemen.' lezers So/creatie. 

’Dit boek moet een bestseller worden en hoort thuis op de short-list van “managementboek van het jaar” en zou op de boekenlijsten van het hoger-onderwijs moeten staan.’ Koos Groenewoud, Lerende leiders.

'Als je een heilig ongenoegen hebt, een Vonk om iets te betekenen voor de wereld buiten de gebaande paden van je carrière of organisatie, lees dan dit prachtige boek, laat je inspireren en durf te leren van alle goede initiatieven die de wereld iedere dag een klein strukje mooier maken.'
Theo Sikkema, managementenconsulting #4 - 2017

Kortom 'Echte winst', is goed voor de ondernemer, medewerkers, klanten én de samenleving.

Lees hier de aanbeveling op Managementboek.nl