Gratis verzending vanaf €20

NIEUW | Voorleesboek Fabels van Vos, met verdiepend werkboek


NIEUW | Voorleesboek Fabels van Vos, met verdiepend werkboek

In een kinderleven gebeurt er al zo veel. Soms worden kinderen hierdoor overspoeld, weten ze niet wat ermee te doen. Voelen ze zich niet erkend of begrepen. Vos maakt het allemaal mee tijdens zijn reis en zijn ontmoetingen, zoals gevoelens van verdriet en boosheid, geloven in jezelf, tot rust komen, gescheiden ouders, piekeren, rouw en verlies, houden van jezelf.


Met oefeningen, principes en technieken uit onder meer de creatieve therapie, de positieve psychologie, de cognitieve gedragstherapie, omdenken en NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren), aangevuld met methoden die de auteur zelf heeft ontwikkeld en toepast in haar coachpraktijk, waarin jonge mensen (weer) dichter bij zichzelf mogen komen en eigen regie, persoonlijke ontwikkeling en bewustwording centraal staan. 

Voor wie
Fabels van Vos is in te zetten door kindercoaches, -therapeuten en ouders, leerkrachten en begeleiders die kinderen van 6 tot 12 jaar graag ondersteunen in hun zoektocht naar zichzelf en het omgaan met de uitdagingen van het leven.

In het bij Fabels van Vos behorende werkboek zijn diverse verdiepende oefeningen opgenomen.

Over de auteur
Margreet Verrij is jongerencoach, trainer, auteur, illustrator en moeder. Verrij: "Alles begon ooit met mijn eigen zoektocht naar meer rust in mijn hoofd en balans in mijn leven. Naast dat ik dit wilde doorgeven aan volwassenen in mijn praktijk en in mijn trainingen, wilde ik mijn kennis en ervaringen delen en 'vertalen' voor jongeren. Vervolgens wilde ik dit toegankelijk maken voor kinderen. De passie voor het coachen, het schrijven en illustreren heb ik nu kunnen combineren en kunnen samenbrengen in het voorlees- en kindercoachboek Fabels van Vos."

Voorleesboek bestellen? Klik hier!

Werkboek bestellen? Klik hier!


13-05-2022