Gratis verzending vanaf €20

Stel je eigen zomerpakket samen


Stel je eigen zomerpakket samen

De zomervakantie staat alweer voor de deur en misschien ga je er binnenkort even lekker tussenuit. Om verveling tegen te gaan, hebben we een mooie zomeractie bedacht! Wat leest er fijn weg op het strand of ergens anders in het zonnetje? Juist, een tijdschrift! Tot en met 4 september 2022 is het mogelijk om een pakket naar keuze samen te stellen. Dat betekent twee of drie vakbladen naar keuze voor maar 20 euro, inclusief verzendkosten. Je kunt kiezen uit de onderstaande zomerpakketten:

 

 

Zomerpakket 1

BBMP
BBMP informeert over maatschappelijke, politieke en beleidsontwikkelingen. Doet verslag van ontwikkelingen in de sector in samenhang met de maatschappelijke, politieke en beleidsontwikkelingen. 

Lees hier meer over BBMP of bezoek de website
PiP
Pedagogiek in Praktijk (PIP)verschijnt tweemaandelijks voor (ortho)pedagogen, interne begeleiders, professionele opvoeders, jongerenwerkers, leerkrachten PO-VO, ouders en studenten. Informerend en opiniërend voor ieder die zich pedagogische vragen stelt waarvan het antwoord begint waar andere opvoedingsbladen ophouden. Het tijdschrift staat boordevol toegankelijke artikels van de meest gerespecteerde deskundigen uit binnen- en buitenland.  PIP is ook bij uitstek geschikt om te gebruiken in het onderwijs.
Lees hier meer over Pedagogiek in Praktijk (PiP) of bezoek de website.


 

KIDDO
KIDDO is hét vakblad voor pedagogisch professionals werkzaam in kleinschalige vormen en grote organisaties, medisch kinderdagverblijven, gastouderopvang, buitenschoolse opvang en integrale kindcentra. Ook professionals in een jeugdzorginstelling, gezinshuis of crisisopvangcentrum vinden in KIDDO pedagogische diepgang, praktische toepassingen en activiteiten. Het begeleiden van kinderen en een bijdrage leveren aan hun ontwikkeling is een grote verantwoordelijkheid. Op alle pedagogische aspecten van deze verantwoordelijke baan kan KIDDO, dat sinds eind vorig jaar 4x per jaar verschijnt als dik themanummer, nu nog beter ingaan. 

Lees hier meer over KIDDO of bezoek de website


Combineren is mogelijk, maar je kunt bijvoorbeeld ook drie KIDDO’s bestellen. Geef je voorkeur op in het veld 'extra opmerkingen'. Dit veld verschijnt onderaan als je drukt op 'verder met bestellen'. 

Let op:  je ontvangt willekeurige nummers. De actie loopt tot en met 4 september 2022. Bestellers uit het buitenland betalen een toeslag. 

Stel hier je pakket samen!

Zomerpakket 2


Sozio
Sozio is het vakblad dat zich richt op professionals in het sociale domein: wijkteams, maatschappelijke opvang, jeugdhulp en -zorg, jongeren/sociaal cultureel werk, gehandicaptensector, ouderenzorg.

Sozio produceert gedrukte vakbladen voor sociaal professionals, gericht op een thematische aanpak. Daarnaast onderhoudt Sozio de digitale variant www.sociaaldigitaal.nl, waar naast de inhoud van het gedrukte exemplaar ook veel vakliteratuur in is opgenomen.
 

Participatie en Herstel
Participatie en Herstel is het vakblad dat zich richt op professionals die werken met mensen met psychische aandoeningen en psychosociale beperkingen.

Participatie en Herstel richt zich op maatschappelijk herstel, sociale inclusie en het tegengaan van maatschappelijke uitsluiting van kwetsbare mensen. Daarnaast onderhoudt Participatie en Herstel de digitale variant www.ggzdigitaal.nl, waar naast de inhoud van het gedrukte exemplaar ook veel vakliteratuur in is opgenomen.


Combineren is mogelijk, maar je kunt bijvoorbeeld ook twee Sozio's bestellen. Geef je voorkeur op in het veld 'extra opmerkingen'. Dit veld verschijnt onderaan als je drukt op 'verder met bestellen'. 

Let op:  je ontvangt willekeurige nummers. De actie loopt tot en met 4 september 2022. Bestellers uit het buitenland betalen een toeslag. 

Stel hier je pakket samen!


12-07-2022