Gratis verzending vanaf €20

Stel je eigen zomerpakket samen (keuze uit BBMP, KIDDO en PIP)

3 vakbladen naar keuze voor 20 euro!

| Paperback

Omschrijving

Tot en met 4 september 2022 is het mogelijk om een pakket naar keuze samen te stellen. Dat betekent drie vakbladen naar keuze voor maar 20 euro, inclusief verzendkosten. Je kunt kiezen uit de onderstaande bladen:


BBMP
BBMP informeert over maatschappelijke, politieke en beleidsontwikkelingen uit de kinderopvangbranche. Doet verslag van ontwikkelingen in de sector in samenhang met de maatschappelijke, politieke en beleidsontwikkelingen. Kortom: BBMP behandelt onderwerpen die van belang zijn voor het zakelijke management van kinderopvangorganisaties.

Lees hier meer over BBMP of bezoek de websiteKIDDO
KIDDO is hét vakblad voor pedagogisch professionals werkzaam in kleinschalige vormen en grote organisaties, medisch kinderdagverblijven, gastouderopvang, buitenschoolse opvang en integrale kindcentra. Ook professionals in een jeugdzorginstelling, gezinshuis of crisisopvangcentrum vinden in KIDDO pedagogische diepgang, praktische toepassingen en activiteiten. Het begeleiden van kinderen en een bijdrage leveren aan hun ontwikkeling is een grote verantwoordelijkheid. Op alle pedagogische aspecten van deze verantwoordelijke baan kan KIDDO, dat sinds eind vorig jaar 4x per jaar verschijnt als dik themanummer, nu nog beter ingaan. 

Lees hier meer over KIDDO of bezoek de website

PiP
Pedagogiek in Praktijk (PIP)verschijnt tweemaandelijks voor (ortho)pedagogen, interne begeleiders, professionele opvoeders, jongerenwerkers, leerkrachten PO-VO, ouders en studenten. Informerend en opiniërend voor ieder die zich pedagogische vragen stelt waarvan het antwoord begint waar andere opvoedingsbladen ophouden. Het tijdschrift staat boordevol toegankelijke artikels van de meest gerespecteerde deskundigen uit binnen- en buitenland.  PIP is ook bij uitstek geschikt om te gebruiken in het onderwijs.
Lees hier meer over Pedagogiek in Praktijk (PiP) of bezoek de website.

Combineren is mogelijk, maar je kunt bijvoorbeeld ook drie KIDDO’s bestellen. Geef je voorkeur op in het veld 'extra opmerkingen'. Dit veld verschijnt onderaan als je drukt op 'verder met bestellen'. 

Let op:  je ontvangt willekeurige nummers. De actie loopt tot en met 4 september 2022. Bestellers uit het buitenland betalen een toeslag. 

Nieuwsbrief

Kies 1 of meerdere onderwerpen: