Gratis verzending vanaf €20

NIEUW | Autisme - vergeet de ouders niet (onder auspiciën van Raeger autismecentrum)


NIEUW | Autisme - vergeet de ouders niet (onder auspiciën van Raeger autismecentrum)

In 'Autisme - vergeet de ouders niet' vertellen ouders van kinderen met autisme hun ervaringen. In hun verhalen zijn ze open en eerlijk over wat de diagnose ‘autisme’ met hen doet en over hun (soms moeizame) zoektocht om het beste voor hun kind te vinden. Ook komt aan de orde wat de zorg van Raeger doet voor de ontwikkeling van hun kind. Daarnaast delen ouders hoe ze de toekomst zien van hun kind met autisme of waar hun kind na het behandeltraject terecht is gekomen.

De ervaringsverhalen in dit boek laten andere ouders van kinderen met autisme zien dat ze niet alleen staan in hun zoeken en soms worstelen. Dat kan hoop en bemoediging geven voor de ontwikkeling van hun kind. Mensen die niet of weinig met autisme te maken hebben, krijgen door dit boek inzicht in hoe het is om te leven met kinderen met autisme. De verhalen van ouders vergroten ongetwijfeld het begrip van de omgeving voor deze ontwikkelingsstoornis. Hiermee is Autisme - vergeet de ouders niet een boek dat een interessante, betrokken en serieuze bijdrage levert aan het gesprek over (omgaan met) autisme.

Peggy-Ann Clarck is bestuurder/directeur van Raeger. In 2012 voelde zij zich geroepen dit ambt op zich te nemen. Door haar gedrevenheid en hard werken is Raeger van vier cliënten in 2011 naar 212 in 2022 gegaan, van één locatie naar negen en van acht naar 215 medewerkers. Eerder was Peggy-Ann onder meer gemeenteraadslid in Zoetermeer.

Bestel het boek hier!

 

07-10-2022