Gratis verzending vanaf €20

Auteur Vincent Duindam werkt 40 jaar als docent | Spiritueel zakboekje voor professionals nu in prijs verlaagd!


Auteur Vincent Duindam werkt 40 jaar als docent | Spiritueel zakboekje voor professionals nu in prijs verlaagd!

Je bent professional en je kunt je professionele kennis en capaciteiten goed inzetten. Je hebt je ook nog persoonlijk ontwikkeld door trainingen, levenservaring, wellicht therapie. Dit boek gaat nog een stap verder. Kun je in jezelf ook een dimensie ontdekken die nog dieper gaat dan dat? Kun je contact maken met de stilte in jezelf, waar wel een alert bewustzijn is, maar geen luidruchtige gedachten. Vanuit deze innerlijke bron vloeit er creativiteit in wat je denkt en doet. Je professionele handelen wordt dan vrijer, authentieker, minder gebonden aan rollen, regels en verwachtingen. Er komt een lichtheid in je leven -ook in je persoonlijke leven.  

In dit zakboekje wordt kennis uit de psychologie, vooral de positieve psychologie toegepast. Maar ook hier gaan we een stap verder. De Perennial Philosophy (Eeuwige Filosofie) richt zich op het mooiste en meest gemeenschappelijke van álle religies en wereldbeschouwingen. Met of zonder God. En dit draagt bij aan onze spirituele ontwikkeling. De verschillende hoofdstukken maken dit concreet met voorbeelden en tips. 

Dit spirituele zakboek is geschikt voor professionals, zoals: psychologen, psychotherapeuten, therapeuten, coaches, trainers, maatschappelijk werkers, buurtwerkers, begeleiders. Maar ook voor docenten in het (basis)onderwijs, rouwbegeleiders en studenten (pabo, psychologie). Natuurlijk ook voor iedere belangstellende.

Dr. Vincent Duindam is psycholoog, spreker en publicist. Hij geeft al 40 jaar les aan de Universiteit van Utrecht, de Academie voor Geesteswetenschappen, de Hogeschool Utrecht en de Academie Integrale Menswetenschappen (SPSO). 

Recensies

''Dit zakboekje is werkelijk een parel in je hand, dat zorgt dat we kunnen worden aangesloten op open.spotify.com/episode/21sNiigVx7ViPryy4buVrtde universele lichtbron, waardoor het leven eenvoudiger en authentieker wordt.''
- Uit een recensie van Soefigedachtes, 2022

''Het spirituele zakboekje is een leuke vondst. Ik heb het met veel interesse gelezen. Het kan veel betekenen voor professionals, daarvan ben ik overtuigd. Ook voor leraren GL. Maar dan waarschijnlijk – het moge inmiddels duidelijk zijn - meer voor de leraar G dan voor de leraar L. En: ook niet voor iedere leraar G, maar vooral toch voor een selecte groep daarbinnen. Maar, zoals de Boeddha zei: geloof het niet omdat ik het zeg. Proef dit leuke en interessante zakboekje vooral zelf!''
- Uit een resensie van Narthex, 2022

Lees hier meer recensies.

Beluister hier de Nivoz podcast met Vincent Duindam over spiritualiteit in het onderwijs.

LEES MEER & BESTEL
 


11-10-2022