Gratis verzending vanaf €20

Succesrijke boekpresentatie Immuno-psychiatrie


Succesrijke boekpresentatie Immuno-psychiatrie

Op vrijdag 14 april was de boekpresentatie van het boek Immuno-psychiatrie in Museum van de Geest in Haarlem. Auteurs Prof. dr. Hemmo A. Drexhage, Beatrice Keunen en Bernadette Wijnker-Holmes spraken over de totstandkoming van het boek en de inhoud. Het onderwerp spreekt professionals en ervaringsdeskundigen erg aan wat zich vertaalde in een volle zaal.

Over het boek
Psychiatrische aandoeningen veroorzaken veel leed. Gangbare verklaringen voldoen maar ten dele. In de immuno-psychiatrie worden psychiatrische stoornissen, zoals ernstige depressie, bipolaire stoornis, schizofrenie en autisme verklaard vanuit een immuunsysteem-uit-balans. De immuno-psychiatrie – een nieuwe wetenschap die met dit boek in Nederland wordt geïntroduceerd – ontrafelt hoe dit werkt en wat we er, voor zover dat nu al mogelijk is, aan kunnen doen.

Deze uitgave richt zich op de lezer die zoekt naar de oorzaken van psychiatrisch lijden. Daarnaast geeft het nieuwe inzichten aan (aanstaande) professionals, die beroepshalve in de immuno-psychiatrie zijn geïnteresseerd (geneeskunde, psychologie, farmacologie, biomedische wetenschappen, gezondheid en leven).
Er is ook aandacht voor onderbouwde leefstijl- en opvoedtips, die een gestoorde immuunbalans gunstig beïnvloeden en daarmee het psychiatrisch lijden wat kunnen verlichten.Bestel hier het boek.

 

 

 

 

 

 

 


17-04-2023