Gratis verzending vanaf €20

Theatercollege Zelfkennis als bevrijding: Psychologie en spiritualiteit


Theatercollege Zelfkennis als bevrijding: Psychologie en spiritualiteit

Psycholoog Vincent Duindam vindt dat het hoog tijd wordt dat de psychologie zich door de mystiek laat inspireren. Hij neemt ons mee van de oude, deterministische psychologie naar de ‘positieve’ psychologie. De eindbestemming is een psychologie waarin we leren om contact te maken met onze meest wezenlijke identiteit. Het is óók een zeer persoonlijk verhaal over angst en onzekerheid, want “het meest persoonlijke is het meest universele” (psycholoog Carl Rogers).
Vijf spirituele songs van singer-songwriter Jan Duindam lopen als een rode draad door dit theatercollege heen.

Het theatercollege is op donderdag 25 mei 2023 van 20:30 tot 22:30 in Parnassos Cultuurcentrum, Kruisstraat 201, Utrecht

Kaarten zijn via deze link te koop x 5euro

Psycholoog Vincent Duindam (1958) geeft al meer dan 40 jaar les aan de Universiteit Utrecht, Hogeschool Utrecht, de Vrije Hogeschool en aan de Academie voor Geesteswetenschappen. Hij schreef eerder het boek Spiritueel zakboekje bij SWP: te koop via de uitgever of iedere boekhandel van Nederland en Vlaanderen.

Singer-songwriter, koorleider, componist en muziekdocent, Jan Duindam (1951) is zijn hele leven werkzaam als musicus in brede zin. Hij geeft concerten, workshops ‘stem en bewustzijn’ en is docent zang en gitaar.

 


14-05-2023